.

Опаковка на Медикаменти за домашни любимци, Куче, Котка Таблетка Таблетка Sye Круглоголовый домашен Любимец Sule Таблетка Инструмент За Хранене на Домашни Любимци Тл?

Опаковка на Медикаменти за домашни любимци, Куче, Котка Таблетка Таблетка Sye Круглоголовый домашен Любимец Sule Таблетка

BGN 2.96

Сума
Налично за поръчка

широко приложение : използва се за хранене на кучета, котки и други животни, лекарствени средствасъщо така е подходящ за хранене на млади животни, които още не са започнали да съществуват самостоятелно. широко приложение : използва се за хранене на кучета, котки и други животни, лекарствени средства.също така е подходящ за хранене на млади животни, които още не са започнали да съществуват самостоятелно. практичен дизайн : Има две силиконови меки тръбички, в откритата от които са поставени малки хапчета, а скритата му се използва за подаване на течност.Конструкцията с две дупки опростява управлението и спестява вашите проблеми и време. перфектен контрол : конструкция с дюза улеснява получаването на лекарствата, помага за домашни любимци поглъщане на лекарството и да се контролира дозата.С помощта на тези шишета за хранене sye можете да нахрани своя домашен любимец лекарства, соской, вода и т. Лесен за работа : натиснете леко върху буталото ръка, за да изпратите лекарството или мляко в устата на вашето дете.Този комплект за хранене има два меки силиконови дюзи, открит от които може да съдържа малки хапчета, а затворен тип се използва за подаване на течност. високо качество : Нашите опаковка на медикаменти за домашни любимци, произведени от хранително-пластмаса.Той е мек, полезен и удобен за използване.Мек връх и дизайн с кръгла глава се избегне нараняване на вашите любимци.Параметри : Състояние : чисто ново Цвят : зелен Материал : Пластмаса Размер : 14,8x6x1,5 см/5,83x2,36x0,59 (прибл.) Пратката включва : 1 х опаковка на медикаменти за домашни животни Обърнете внимание : 1. Съхранявайте контейнера далеч от източници на топлина. Не мийте съда агресивни химикали. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. Моля, разберете, че в цветове могат да съществуват хроматичната аберация се дължи на различни настаняване на изображения.

Декларирани характеристики

Condition:
Brand new
Color:
Green
Material:
Plastic
Size:
14.8 x 6 x 1.5 cm / 5.83 x 2.36 x 0.59 (appr.)  
Package Included:
1 x Pet medicine dispenser :
Notice:
1. Keep the sye away from heat. :
2. Do not wash the sye with corrosive chemicals. :
3. Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before orde. :
4. Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :
 :