.

4 бр. на английски Смешни бели кубчета, Кубчета с инструкция за действие на английски език, 2 броя за съвместна игра, 36 начина на игра, избор на игри, акрил.

4 бр. на английски Смешни бели кубчета, Кубчета с инструкция за действие на английски език, 2 броя за съвместна игра, 36 начина

3.33
BGN 3.00 -10 %

Сума
Налично за поръчка

1 【Лек】 нетно тегло игральной кост е около 0,009 паунда (4,3 грама), което е удобно по време на транспортирането и съхранението. 【Добро качество】 Абсолютно нов акрил за защита на околната среда, силна решителност, защита от падане, гладка и бяла повърхност. 【Изненада】 Подбросьте две кубчета във въздуха, по желание.Взаимодействието между влюбени се определя от два възходящи думи.На два зара отпечатани думи, свързани с действия и части. 【Много начини игри】 Печат ясна, и нея може да се играе както на закрито, така и на открито. Ако имате някакви въпроси или недоволство нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро!.Чисто нов акрил за защита на околната среда, силна решителност, защита от падане, гладка и бяла повърхност.

Декларирани характеристики