.

SOLUSTRE Лампа Помещение 10 бр. за Прашник Лампа Екран Компютърна Камера Цветен Сензор за Въздух Почистване на Клавиатурата Часовници Обектив Инструменти Помпа Случай?

SOLUSTRE Лампа Помещение 10 бр. за Прашник Лампа Екран Компютърна Камера Цветен Сензор за Въздух Почистване на Клавиатурата

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Вентилатор за почистване на компютъра : Издухва частици, по-мощен въздушен поток за почистване, прекрасно и истинско пречистванеПречистване на : Насочва мощни въздушни потоци за сдувания боклук, избягване на случайно царапания повърхността.Пречистване на : изработен от силиконов материал, сигурно и служи в продължение на дълго време.Въздушна помпа : Подходяща за почистване на обектива на камера, клавиатура, обектив, лаптоп, мобилен телефон и друго оборудване.Силиконовата вентилатор : Той е лесен за дизайн, но практичен за използване, че ще ви фантастично преживяване за използване.В комплекта са включени 10 x инструменти за духаше на въздуха Характеристики -Той е лесен за дизайн, но практични за използване, че ще ви е фантастичен опит в използването на прахосмукачка. - Изработен от силиконов материал, безопасен и, който може да бъде в продължение на много дълго време, почистване на помпата. - Вентилатор може да се използва за почистване на клавиатура, компютър, камера, екран, ефективно и безопасно въздушна помпа. - Цвят : случаен - Забележителна детайлност и добра производителност, е чудесна и мощна функция на въздушния поток За почистване на камерата воздуходувным оборудване. - Насочва мощни въздушни потоци за сдувания боклук, избягване на случайно царапания повърхността воздуходувкой.97 X1 Пречистване на вентилатор. -Материал : Силикон обектив Информация за въздушни стоки, Обзавеждане за вентилатор за почистване на фотоапарати Вентилатор е полезна и може случайно да повреди обектива и други деликатни подробности. вентилатор на една страна служи на чист въздух и да не преразпределя.Въздухът в камерата, което предотвратява повторното поглъщане на въздух и кръстосано.

Декларирани характеристики