.

SOLUSTRE Цифров Фотоапарат dslr Камера, Камера на Обектива на камерата са Водоустойчиви Калъфи за Обективи Противоударная Чанта За обектива и Чанта за обектива на Камер?

SOLUSTRE Цифров Фотоапарат dslr Камера, Камера на Обектива на камерата са Водоустойчиви Калъфи за Обективи Противоударная

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

- материали : чанта за обектива на камерата са изработени от висококачествени материали и се отличава с издръжливост - Удароустойчив дизайн : вграден гъба, траен и устойчив на падане. - камера : тя защитава вашия обектива от влага, случайни удари или драскотини. - Дизайн на цип : двустранен цип, позволява лесно да извадите обектива от чанти за съхранение. - Идеален подарък : идеален подарък за професионални фотографи.Описание Ако търсите професионален калъф за обектив за огледално-рефлексен фотоапарат, това изследване си е тук.Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Калъф за обектива на камерата е изработена от висококачествени материали, траен и може да се използва в продължение на дълго време. нейната лесно да се деформира, което ви осигурява удобство.Характеристики - Цвят : черен - Материал : найлон, гъба - Размер : 8,5x8,5x13 см - материали : чанта за обектива на камерата са изработени от висококачествени материали и трайни.- Удароустойчив дизайн : вграден гъба, траен и устойчив на падане.- камера : тя защитава вашия обектива от влага, случаен удар или надраскване.- Дизайн на цип : двустранен цип, позволява лесно да извадите обектива от чанти за съхранение.- Идеален подарък : идеален подарък за професионални фотографи.Пратката включва 1 х калъф за обектив.

Декларирани характеристики