.

5400 Бр Квадратчета от цигарена хартия с дебелина от 1 инч, 36 Цветни Салфетки в различни цветове за Бродерия, Насипни хартия с розови модел за художествени проекти, Ко?

5400 Бр Квадратчета от цигарена хартия с дебелина от 1 инч, 36 Цветни Салфетки в различни цветове за Бродерия, Насипни хартия

BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

【Квадрат от цигарена хартия за diy】 В комплекта са включени 5400 бр квадратчета от цигарена хартия с мозайка с дебелина от 1 инч, които са разделени на 6 малки пакетчета и са опаковани индивидуално, всеки малък чантата 36 цвята и общо 900 листа, само отстранете малко пакетче всеки път, когато можете да използвате 36 цвята, удобен магазин 【36 различни цветове】, включително 36 ярки цветове на дъгата (включително злато и сребро), 150 листа от всеки цвят, които могат да се поберат повечето училищни работи, тематични събития, фестивали и други случаи. 【Предварително вырезанная подвижния хартия с размери 1 инч】 Всеки квадрат цигарена хартия, предварително изрязани размер на 2,54 х 2,54 см, което е удобно за използване и спестява значително време на нарязаните. 【Идеално място за занаяти и художествени проекти】 Цветни квадрати от цигарена хартия, изработени от фина и мека 14 гр крафтовой цигарена хартия, лесно се огъват, нарязани, да придават форма, мачка, сгъване и записвам.Идеален за работи, scrapbooking, бижута от папие-маше, колажи, водене на дневник, капани на слънцето, витражных ефекти и други декупажных проекти. 【Не кровоточащий】Квадратен лист цигарена хартия за ръкоделието не кърви и не оцветени, той не избледняват във водата.

Декларирани характеристики