.

Ciieeo 6 Бр Кутия За съхранение на Файлове Тенис на Притежателя на Файла Пластмасови Кутии За съхранение на Офис Папките За Файлове, Тенис на Контейнер За файлове Кути?

Ciieeo 6 Бр Кутия За съхранение на Файлове Тенис на Притежателя на Файла Пластмасови Кутии За съхранение на Офис Папките

BGN 17.68

Сума
Налично за поръчка

ПППОСТАВКИ ЗА ДОКУМЕНТИ - тяхната изключителна изработка допринася за тяхното дълголетие и популярност.КАЛЪФ ЗА ПРИТЕЖАТЕЛЯ на МАГАЗИНА - той има дълъг срок на експлоатация, без нужда от честа подмяна.КАЛЪФ ЗА ЗАЩИТА на файлове - тази кутия за файлове е идеално за съхранение на офис-файлове, списания, снимки и важни файлове.КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ФАЙЛОВЕ - практични и могат да бъдат надарени с вашите приятели, като подарък, защото те притежават висока практичност.ТЪНЪК ФАЙЛ - Предпазва от загуба и повреда на важни файлове, което е много практично и полезно.ПОСТАВКИ ЗА ДОКУМЕНТИ - Тяхната изключителна изработка допринася за тяхното дълголетие и популярност.КАЛЪФ ЗА ПРИТЕЖАТЕЛЯ на МАГАЗИНА - той има дълъг срок на експлоатация, без нужда от честа подмяна.КАЛЪФ ЗА ЗАЩИТА на файлове - тази кутия за файлове е идеално за съхранение на офис-файлове, списания, снимки и важни файлове.КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ФАЙЛОВЕ - практични и могат да бъдат надарени с вашите приятели, като подарък, защото те притежават висока практичност.ТЪНЪК ФАЙЛ - Може да доведе до загуба или увреждане на важни файлове, което е много практично и полезно.Списък на пакетите 6 x кутии за съхранение на файлове Характеристики -Материал : Кутия за съхранение на файлове от полипропилен. Размер : около 30,50 X23,00 X2,00 см / 11,99 X9,04 X0 прозрачен контейнер. -Той има по-дълъг срок на експлоатация, без нужда от честа подмяна на шкафа за документи. -Може да предотврати загуба и увреждане на важни файлове, което е много практично и полезно кутия за съхранение на файлове. -Тази кутия за файлове е изработена от лека и годни за чорапи материал PP, който е износостойким и здрав многоцелеви контейнер за съхранение на файлове. -Тази кутия за файлове е идеално за съхранение на офис-файлове, списания, снимки и важни файлове, пластмасова кутия за съхранение на албуми. -Да го споделите със семейството си, защото е практичен-тънък преносим калъф за проекта file box.Информация за товарахдокументная кутия за файлове с Тази кутия за съхранение на файлове е изработена от материали , стабилна, трайна и издръжлива.Настолен калъф за файлов формат А5 Можете да подредите различни видове файлове или ученически домашни работи, е да запазите вашите файлове и да се оттеглят с хаотично дом или офис.

Декларирани характеристики