.

2 елемента Седмична (7 дни) Органайзер за таблетки, Кутия за хапчета влагоустойчив, отговарят на високи Органайзер за таблетки с 7 офиси, Фланец начало (син + черен)

2 елемента Седмична (7 дни) Органайзер за таблетки, Кутия за хапчета влагоустойчив, отговарят на високи Органайзер за таблетки

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

ПРОЗРАЧЕН ДИЗАЙН : две кутии с различни цветове могат да се използват за разграничаване на различни хапчета или времето на приеманеПрозрачен дизайн позволява лесно да се намерят точните хапчета от пръв поглед, че е много удобно.ЗДРАВ МАТЕРИАЛ : Изработен е от висококачествени и дълготрайни материали, може да се адаптира към различни условия и температурни крайности, не е деформиран, е висококачествен дизайн и могат да издържат на многократно използване.НЕЗАВИСИМИ ОТДЕЛЕНИЯ : Всеки отдел е на независими, и на всяка клетка на кутии за съхранение таблетки има марка, дата, която да напомня за това, че трябва да се яде в този ден, така че не е нужно да се помни това сами.Комплектът включва : 1 синя кутия за лекарства и 1 черна кутия за лекарства, компактен и лек, идеална за носене, лесно открываемого организатор за таблети в пътя.БЪДЕТЕ УВЕРЕНИ, използван нас пластмаса, без мирис е възможно многократно отваряне и затваряне, почистени от остатъци на хапчета, да се улесни почистването и осигуряване на безопасно съхранение на таблетки.Характеристики : 1. Кутия за хапчета с 7 деления : На всяка клетка кутии за съхранение на таблетки 7 офиси има марка, дата, която може да ви напомня, че да се вземе в този ден, така че не е нужно да се помни това сами. Прозрачен дизайн : Кутия е прозрачна дизайн, в който е удобно да намерите необходимите ви лекарства, което е разбираемо с един поглед и е много удобно. Здрав материал : Изработен е от полипропилен материал, може да се адаптира към промените на различни среди и температури, не е деформиран и удобно в чорап. Независимо клон : Всеки клон е независим, което може да се предотврати замърсяването на лекарства. В комплекта са включени : 1 синя кутия за таблетки и 1 черна кутия за таблетки, подходящ за хора от всички възрасти, малка и лека, лесно се носи с себе си.Спецификация : Име на продукта : Органайзер за таблетокцвет : син, черныйМатериал : Ррразмер : Около 8.67 инча (Д * Ш * В) на Помещение и включва : 2 бр. x органайзер за таблетки (син + черен)Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Декларирани характеристики

Product Name:
Pill Organizer
Color:
Blue, black
Material:
PP
Size:
About 8.3*8.3*1.7 cm/3.27*3.27*0.67 inch (L*W*H)
The package includes:
2Pcs/set x Pill Organizer (Blue+Black):
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.: