.

Ipetboom Декор Къща Декорация Аквариум Рибки Тропическо Реалистично Дърво, Скрывающее Фалшив Тенис На Палмова Аквариум Украшение Пейзаж Изкуствена Пещера Пейзаж Рас?

Ipetboom Декор Къща Декорация Аквариум Рибки Тропическо Реалистично Дърво, Скрывающее Фалшив Тенис На Палмова Аквариум Украшение

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

АКВАРИУМНОЕ украса - Изработено от безопасна смола материал, може безопасно да се съхранява в аквариумаTRIMBO - Това е украса абсолютно уникално и привлича вниманието.Добавяне на привлекателността и жизнеността на вашето простия и скучному аквариуму с риба.УКРАСА за аквариум от смола - Създаване на красив аквариум с помощта на тази обстановка.УКРАСА за вашия аквариум - Това е украса абсолютно уникално и привлича вниманието.Добави привлекателността на вашето простия и скучному аквариуму.Декор за вашия аквариум-изработен от смола материал, за да изглежда красива и елегантна.Пратката включва 1 х украса за аквариум Характеристики -Това е украса абсолютно уникално и атрактивно.Добавяне на привлекателността и жизнеността на вашите обикновен и скучен изкуствен аквариумным на растенията в аквариума. - Това е ярко изображение с цветни детайли, създава жива и естествена живот в аквариума. - Възхитителен дизайн на външния вид с реалистични подробности, проектиран, за да създаде реалистично усещане за аквариумного подслон. -Материал : заключване за аквариум от смола-отлично подслон за вашето приятно озеленяване декор на аквариум с рибки, скариди и амфибиями. -Размер : 8,00 X5,00 X14,00 см / 3,14 X1,97 X5 аквариумная пързалка. - Изработен от смола материал за безопасно и трайни използване в ландшафтния дизайн. -Цвят : оранжево аквариумная скрита пещерата на Информация за стоки Аквариумная скрита пещера Подходящ за използване в морски, сладководни и други среди.подслон за риба Изделия от смола, поставени в аквариум, създават естествена атмосфера за вашия аквариум!Оставете рибата да пътуват свободно, и чудесно забавление ще стане самоочевидным.

Декларирани характеристики