.

NRAPOOB 1/3 БР., 2 в 1, Четка за Почистване на Косата, Инструмент За Почистване на Гребени, Мини-Четка за премахване на прах с Коса, Четка за Премахване на прах с Косата (Сив)

NRAPOOB 1/3 БР., 2 в 1, Четка за Почистване на Косата, Инструмент За Почистване на Гребени, Мини-Четка за премахване на прах

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Дизайн 2 в 1】 четки за почистване на косата са с дизайн 2 в 1, състоящ се от две части, можете да използвате четка за почистване за първо почистване на косата, а след това използвайте четка за отстраняване на прах 【Дръжка с канавкой】Дизайн дръжки на четки ергономични, канавка по средата улеснява използването му, прави по-устойчива и спестява време. 【Здрав материал】 Нашите четки за почистване на коса са изработени от пластмаса и найлон добро качество, им е трудно да се прекъсне и да се деформира. 【Ефективно почистване на】Здрав материал и здрава дръжка дизайн ще ви помогнат лесно почистване гребен от косми и прах, а четка с висока твърдост ще ви помогне лесно почистване гребен от остатъци в цепнатини. 【Незаменим в живота】 Мини четка за почистване е с ниско тегло и малки размери, което е много удобно за ползване у дома или в фризьорски салон, за да поддържа гребен чисти. 【Дизайн 2 в 1】 четки за почистване на косата са с дизайн 2 в 1, състоящ се от две части, можете да използвате четка за почистване за първо почистване на косата, а след това използвайте четка за отстраняване на прах. 【Дръжка с канавкой】Дизайн дръжки на четки ергономични, канавка по средата улеснява използването му, прави по-устойчива и спестява време. 【Здрав материал】 Нашите четки за почистване на коса са изработени от пластмаса и найлон добро качество, им е трудно да се прекъсне и да се деформира. 【Ефективно почистване на】Здрав материал и здрава дръжка дизайн ще ви помогнат лесно почистване гребен от косми и прах, а четка с висока твърдост ще ви помогне лесно почистване гребен от остатъци в цепнатини. 【Незаменим в живота】 Мини четка за почистване е с ниско тегло и малки размери, което е много удобно за ползване у дома или в фризьорски салон, за да поддържа гребен чисти. Практичен в живота, той може да ви помогне да решите проблеми с косата и прах в расческе, но му е трудно да се махне. Високо качество на материалите, може да се използва повторно и изчезва веднага след употреба. Размер : 17* 5,5 см /6,7 * 2 инча Материал : полипропилен, найлон косъм Цвят : оранжев, зелен, сив Обхват : Начало.Фризьорски салон, салон за красота, за лично ползване и т.Пакетът включва : 1/3 × Четка за почистване на гребени за коса Добър ден!.

Декларирани характеристики