.

ZRQYHN 40 бр. led Чип-Лампа, мъниста, Алуминиева Рамка Бяла Светлина/Топла Светлина, Ниска Консумация на енергия за Прожектори, Светлини, 1 W, 24, 16 мм/0,6 инча (Бяла светлина)

ZRQYHN 40 бр. led Чип-Лампа, мъниста, Алуминиева Рамка Бяла Светлина/Топла Светлина, Ниска Консумация на енергия за Прожектори,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Висока яркост : Led лампа с чип е изработен от алуминиева подложка и използва вносни чипове, които са с ниско затихване на светлина, висока яркост и са здрави и издръжливиНиска консумация на енергия : Led лампа с чип притежава характеристиките на висока яркост, ниска консумация и дълъг експлоатационен срок, незабавни тече равномерно излъчване на светлината, липса на трептене, здрава и ударопрочной.Алуминиево база : В led лампа с чип се използва алуминиево основа, която лесно се премахва топлината, добре защитава топки лампа и има дълъг срок на служба.Лесна инсталация : Инсталирайте светодиодна крушка на малка алуминиево опорна пластина, която при необходимост може да е спойка. Леки, малки по размер, лесна за съхранение и употреба.Сфера на приложение : Подходящ за фенери, домашно светлини за моделиране, фарове, моделиране фенери, фарове, стенни шкафове и други осветителни тела, а също и за осветление за движение по пътищата, рекламно осветление, вътрешно осветление и т. Параметри : Тип на продукта : led лампа с чипомматериал : Алюминийразмер изделия : прибл. 16 мм / 0,6 Входяща мощност : 1 w Входно напрежение : 24 На Цветова температура : от бяла светлина / топъл светиспользование : Малки прожектори, модел фенери, автомобилни фарове, стенни шкафове, батарейные фенери и други приложения за осветление съдържание на Пакета : 40 led крушки с чип забележка 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Item Type:
LED Chip Bulb
Material:
Aluminum
Product Size:
Approx. 16mm/0.6in
Output Power:
1W
Input Voltage:
24V
Color Temperature:
White Light/Warm Light
Uses:
Small Spotlights, Model Lights, Car Lights, Wall Cabinet Lights, Battery Lights and Other Lighting Applications
Package List:
40 x LED Chip Bulb
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: