.

RARXTR 12 Инча Матиран Лира за Баня Кухненски Държач за Кърпи за Ръце Закачалка За съдове от Неръждаема Стомана SUS304 нержавеющее Монтиране на стена (матово сиво 12 инча)

RARXTR 12 Инча Матиран Лира за Баня Кухненски Държач за Кърпи за Ръце Закачалка За съдове от Неръждаема Стомана SUS304 нержавеющее

BGN 6.93

Сума
Налично за поръчка

Забележка : Дължина 12 инча, измерено от край до крайРазстоянието от дупка до дупка е 10,8 инча. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от качествена неръждаема стомана 304, притежаваща отлична здравина и издръжливост, предотвращающей появата на драскотини и ръжда. 【Трайни и здрави】Луксозни облицовки полотенцесушителя от матирана неръждаема стомана, което го прави изключително здрав и устойчив на дневни надраскване, отслаиванию, избледняване и корозия.Задължителен елемент за всеки проект на дома или търговски баня. 【Достъпна дължина】 12-инчов закачалка за хавлии предоставя обширно място за закачане на кърпи за бързо изсушаване.Тази черна закачалка за кърпи могат да се използват в кухни, бани и перални помещения, можете да го инсталирате от всяка страна на гардероба или на вратата на ваши wall mount шкаф за съхранение на хавлиените кърпи за ръце и съдове. 【Лесна инсталация】 Лира може бързо и лесно да се инсталира във всяка баня.Комплектът включва монтиране на стена, модел и закрепване.Корпус на притежателя за кърпи здраво захванати с помощта на включения скоба.Приложеното ръководство за експлоатация осигурява лесна и безпроблемна инсталацията.Забележка : Дължина 12 инча, измерено от край до край.Разстоянието от дупка до дупка е 10,8 инча. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от качествена неръждаема стомана 304, притежаваща отлична здравина и издръжливост, предотвращающей появата на драскотини и ръжда. 【Трайни и здрави】Луксозни облицовки полотенцесушителя от матирана неръждаема стомана, което го прави изключително здрав и устойчив на дневни надраскване, отслаиванию, избледняване и корозия.Задължителен елемент за всеки проект на дома или търговски баня. 【Достъпна дължина】 12-инчов закачалка за хавлии предоставя обширно място за закачане на кърпи за бързо изсушаване.Тази черна закачалка за кърпи могат да се използват в кухни, бани и перални помещения, можете да го инсталирате от всяка страна на гардероба или на вратата на ваши wall mount шкаф за съхранение на хавлиените кърпи за ръце и съдове. 【Лесна инсталация】 Лира може бързо и лесно да се инсталира във всяка баня.Комплектът включва монтиране на стена, модел и закрепване.Корпус на притежателя за кърпи здраво захванати с помощта на включения скоба.Приложеното ръководство за експлоатация осигурява лесна и безпроблемна инсталацията.

Декларирани характеристики