.

Корпус на подводни камери Seafrogs Линия за свързване на флаш 5-пинов Синхронен кабел За подводна стрелба Оптична линия, Съвместима с Sony/Canon/Nikon/Olympus/FUJIFILM (of-2)

Корпус на подводни камери Seafrogs Линия за свързване на флаш 5-пинов Синхронен кабел За подводна стрелба Оптична линия,

BGN 72.83

Сума
Налично за поръчка

【Отлична производителност】 5-пинов кабел за синхронизация Seafrogs с части за свързване, от антипрочного алуминиева сплав, удебелена медни проводници вътре в нашия 5-за контакт на кабела за синхронизация, 100% съвместимост за стабилен пренос на данни и бърза реакция 【Водоустойчивост и защита от стреса】 Подводна сертифициране IPX8 и строги тестове за качество гарантират, че дори и на потапяне на дълбочина 100 м. / 330 фута няма да повлияе на скоростта на синхронизация на данните. 【Идеална съвместимост】 е Подходящ за всички непромокаеми калъфи Seafrogs и Meikon, подводен фенер, лампа за гмуркане, sony, canon и повечето dslr-камери, за да предизвика пристъп. 【Дължина】 Обичайната дължина на един на два flash кабел за предаване на данни е около 60 см / 23,6 инча, а максималният размер на растянутом състояние е около 170 см / 66,9 инча.Съответната дължина удобен за гъвкави връзки между различни водоустойчиви корпуси и епидемиите. 【Опаковъчен лист】 1 бр. на стоките и 1 бр. инструкции за експлоатация. 【Отлична производителност】 5-пинов кабел за синхронизация Seafrogs с части за свързване, от антипрочного алуминиева сплав, удебелена медни проводници вътре в нашия 5-за контакт на кабела за синхронизация, 100% съвместимост за стабилен пренос на данни и бърза реакция. 【Водоустойчивост и защита от стреса】 Подводна сертифициране IPX8 и строги тестове за качество гарантират, че дори и на потапяне на дълбочина 100 м. / 330 фута няма да повлияе на скоростта на синхронизация на данните. 【Идеална съвместимост】 е Подходящ за всички непромокаеми калъфи Seafrogs и Meikon, подводен фенер, лампа за гмуркане, sony, canon и повечето dslr-камери, за да предизвика пристъп. 【Дължина】 Обичайната дължина на един на два flash кабел за предаване на данни е около 60 см / 23,6 инча, а максималният размер на растянутом състояние е около 170 см / 66,9 инча.Съответната дължина удобен за гъвкави връзки между различни водоустойчиви корпуси и епидемиите. 【Опаковъчен лист】 1 бр. на стоките и 1 бр. инструкции за експлоатация.Seafrogs OF-2 Гмуркане Водоустойчив корпус на Фенерче на Съединителната линия 5-пинов кабел с двоен синхронен тел Линия датата, съвместим със Sony / Canon /Nikon /Olympus /FUJIFILM Параметри : Режим : OF-2 (двойна кабел за синхронизация) Основен материал : PVC / силикагел / тя е устойчива против корозия на мед Тегло : 268 грама Дължина : обичайната дължина 60 см / 23,6 инча, отпусната максимален размер на 170 см / 66,9 инча Дълбочина : 100 м / 300 фута Подходящ за : Всички непромокаеми покривала с интерфейс кабел за синхронизация на данни се Надяваме, че продуктите Seafrogs е в състояние да създадат за вас едно приятно потапяне!.

Декларирани характеристики