.

Прах от слюда-Хамелеон, Комплект Бутилки за прах от Слюда-Хамелеон, 6 цвята по 5 г, Заменяеми за Епоксидна смола, Пигментоза на прах с лек блясък за Мыловарения, Слуз, ?

Прах от слюда-Хамелеон, Комплект Бутилки за прах от Слюда-Хамелеон, 6 цвята по 5 г, Заменяеми за Епоксидна смола, Пигментоза

BGN 11.99

Сума
Налично за поръчка

?【6 Подобрени цветове на прах от слюда-хамелеон】В тази група е представена от 6 нови цветове, които лесно ще отговорят на вашите различни нужди в избора на цветовеВключително и "Русалка" - 102, "Ризлинг" Е 103, "Светулка" - 104, "Аврора" - 105, "Залез" - 106 и "Прованс" - 109. Всяка бутилка 5 г / 0,17 грама, като общото тегло 30 г / 1 унция. ?【Фин и блестящ пигментоза на прах】Прах от слюда е изработена от висококачествени материали, тънко нарязани по специална технология, с фин и блестящ прах и висока наситеност на цветовете.Всяка кутия с цветен прах се състои от три цвята, смесени в определено съотношение.Прах от един и същи цвят ще демонстрират различен блясък и цветови контраст под различни ъгли. ?【Лесна употреба】 е Изработен от естествени материали, безвреден за кожата, не е токсичен, не дразни и лесен за почистване.Независимо от това, смесва ли е той със смола или се нанася с четка върху повърхността форма, блестящи и уникални ръчно изработени изделия достатъчно малко количество прах. ?【Широк спектър от приложения】 пигментоза на прах Lightwish color shift е идеална за производство на епоксидни смоли, сапуни, слуз, акрилни бои, свещи, бомбочек за бани и т. Също така е подходящ за нокти, блясък за устни, сенки за очи, коса и лице, чрез добавяне на бои парти.Отличен за декорация на подаръци за рожден ден, Деня на благодарността и Коледа със собствените си ръце.Защо да изберете Нашите Продукти?.Прах от слюда Lightwish - чудесен оцветител за полимерни оцветители, не съдържа вредни химикали и дразнещи вещества, опаковката на продукта е малка и лека, а самият прах, нежна и блестяща.Всичко това е с цел да ви помогне да отговарят на вашите нужди в производството на занаяти и подреждането на дома.Сега забавлявай се със семейството си, дайте воля на въображението си и създайте впечатляващи произведения на изкуството!.Как да се създаде модел на заливане?. Нанесете на прах по стените на формата, след това се смесват AB лепило / смола и изсипете го във формата.Можете също така да излее прах директно в АБ лепило / смола и се разбърква, след което се изсипва във форма.Този прах може да се използва с епоксидна смола или AB-лепило.

Декларирани характеристики