.

Пинсети Пинсети за жени, Точност Пинсети за Изграждане на Миглите от неръждаема стомана (2 бр), Здрав Пинсети за Премахване на Вежди, Мигли, Черни точки, Окосмяване п?

Пинсети Пинсети за жени, Точност Пинсети за Изграждане на Миглите от неръждаема стомана (2 бр), Здрав Пинсети за Премахване

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Многофункционален остри Пинсети】 Набор от прецизни пинцетов съдържа два вида посочи пинцетовОстри пинсети които са остри и са много тънки върховете, с тяхна помощ лесно можете да премахнете акнето, тънка коса, разменяйте и т. Извити пинцетами безопасно изграждане на мигли, поставят фалшиви мигли, се прилага бичен за дизайн на ноктите, да закача украса за дизайн на ноктите и т. 【Висококачествени материали от неръждаема стомана】 Пинсети за мигли е изработен от допълнителни качество от неръждаема стомана, на върховете на всички пинцетов fine point калибриран и е идеално подравнени, здрави и износоустойчиви, издръжливи и не се деформира. 【Малък и удобен за носене】 Пинсети за мигли малък и лесно да го носите със себе си, можете по желание да сложи пинсети в чанта или джоб и да го вземе със себе си, ни пинсети ще ви по всяко време и на всяко място. 【Цветна Антикоррозийное покритие】 Повърхност остроконечного пинсета, покрити със слой от виолетово-червено наклон устойчив на корозия покритие, което прави пинцети по-трайно и не са податливи на корозия.Това позволява на женския пинцету по-безопасно докосване за вашата кожа и предпазва чувствителната кожа. 【Следпродажбено обслужване】 Ние ще ви предоставим висококачествено сервизно обслужване, ако имате някакви въпроси след получаване на пинсета, моля, свържете се с нас чрез.

Декларирани характеристики