.

Къдрене маша за мигли с подгряване, подобрена версия с висока температура, Къдрене маша за мигли с подгряване, 3 режима на отопление, Акумулаторни, Професионални ел?

Къдрене маша за мигли с подгряване, подобрена версия с висока температура, Къдрене маша за мигли с подгряване, 3 режима на

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Актуализиран температурен дисплей】 Нашата плойка маша за мигли с отопляеми с функция за вълна и отопление-2 в 1, както и революционен температурен дисплей с LCD телевизорТова позволява точно регулиране на температурата за постигане на перфектни къдрици, без да е необходимо допълнително отопление или познае цвят.Ъпгрейд вашия козметичен режим с помощта на нашата популярна по целия свят къдрене маша за мигли с топъл точно сега. 【3 Режима на загряване на】Тази електрическа плойка маша за мигли има 3 температурни настройки за отопление, която позволява да се създаде зашеметяващ къдрите за различни видове миглите, без да се притеснявате за прекомерно отопление. 50 ℃/122℉ подходящ за тънки и меки мигли, 60 ℃/ 140℉ - за обикновените миглите и 65 ℃ / 149℉ - за гъсти и тежки мигли. 【Силикон срещу изгаряния и бързо предварително загряване】Маша миглите са изработени от висококачествени материали, те са леки и преносими, както и трайна.Той е лесен за използване, с прост ключ за включване / изключване за предварително загряване.Силиконова лента променя цвета си от червен на бял по малко да се затопли, а след това да поддържа зададената от вас температура за обзавеждане на вълна.При използването му липсва рискът от изгаряне на очите или повреда на миглите. 【Батерия с голям капацитет и акумулаторна батерия】 Нашата плойка маша за мигли с топъл идва с зарядно кабел Type-C за по-удобно зареждане.Оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 230 mah, той може да работи непрекъснато в продължение на 60 минути след пълно зареждане.Това ви спестява разходите за батерии. устройство маша за мигли heat идеален за ползване у дома или по време на пътуване. 【Професионални инструменти и професионална послепродажная подкрепа】 Правилният инструмент за правилната работа.Нашата машина е маша за мигли с топъл осигурява трайни естествени къдрици, които издържат до 24 часа.Добавете в количката, сега и опитайте мощна професионална полагане на миглите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се погрижим за това, за да ви осигури задоволително решение.За разлика от традиционните маша за мигли, той е оборудван с функция за вълна и отопление-2 в 1.LCD дисплей на температурата. 3 режима на отопление са подходящи за различни видове мигли.Бързо 30-секунден преглед на загряване и 5-минутно използва, за да създаде перфектния грим на очите през целия ден.

Декларирани характеристики