.

Мини-Игли за дрехи, Мини-Цветни Карфици, Мини-Метални Игли, Мини-Игли за Шиене, Маркер за Плетене, Производство на бижута, 19 мм/0,74 инча (480 бр 8 цвята в кутия)

Мини-Игли за дрехи, Мини-Цветни Карфици, Мини-Метални Игли, Мини-Игли за Шиене, Маркер за Плетене, Производство на бижута, 19

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Съдържанието на опаковката】 Ще получите 480 бр на английски възглавница с диаметър от 19 мм (0,75 инча), съхранявани в прозрачна кутия, 8 различни цвята. 【Висококачествени материали】 Нашите малки безопасни игли, произведени от висококачествен никелиран стомана, здрави и дълготрайни, им е лесно да се деформира или выцветать, те са много надеждни. 【Лесна употреба】 лесно Можете да вдевать игли в тъканите, без да причиняват щети или по-големи дупки.Безопасни игли за дрехи може да е здраво задържане на материали на място, като по този начин опростяване на производство занаяти. 【Перфектен дизайн】 Осем цвята съответстват на осем мрежите, което е удобно за използване и съхранение, а също така се предлага в кутия, за да се предотврати загуба. 【Многофункционален инструмент】 Тези метални игли за дрехи подходящи за бродерия, шиене, закрепване на дрехи, нанасяне на одеала, бижута и т. Параметри : Материал : настоящата никел стомана размери на продукта : 19 мм/0,75 инча Цветове : 8 цвята, като тази на снимката Опаковка : опаковка на Помещение включва : 480 бр. x английска жени Забележка : поради ръчно измерване и различни монитори могат да бъдат малки грешки в размер и цвят.Продуктът е с малки размери, пазете се от поглъщането на деца или отчуждаване на рани, моля, да ги съхранявате по подходящ начин.

Декларирани характеристики