.

Титуляр на отделението за батерията 3,7 В, 4 Кутии за съхранение на батерии със собствените си ръце, Държач за батерии с 2 отделения, 2 Слота за Паралелно черна Пластма?

Титуляр на отделението за батерията 3,7 В, 4 Кутии за съхранение на батерии със собствените си ръце, Държач за батерии с

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Държач на батерията - Универсален държач за отделението за батерията, изпълнени в черно и червено двоен дизайн, отличен за лесно свързванеНов универсален пластмасов калъф за съхранение на батерии, притежателят на полето, Тип на батерията : Държач за 4 бр. заедно, с висококачествена стоманена пружина, подходящ за всички видове акумулаторни батерии, изработен от полипропиленови материали, лек, удобен за переноске, за задържане на кутията на притежателя на батерията на място.Материал на Отлични обекти за съхранение на вашата стандартна кутия или отделението за батерията живи и здрави. титуляр на отделението за батерията за една кутия на отделението за батерията, издръжлива пластмаса и метал.Забележка - За притежателя на с плосък покрив, дължина 67 mm макс.(Батерия тук не са включени).Дизайнерски метална пружина с штифтовой конструкция за лесна инсталация и удобство при самостоятелна работа с електрическата верига.Държач на батерията е изработен от ABS пластмаса с никелирани пружини, плътно удерживающими кутия на притежателя на батерията на място. Забележка : Не докосвайте червена черна линия, когато към кутията на притежателя на батерията е последователен изход 3,7 V. Многоцелеви притежателя на отделението за батерията - държач на батерията, предназначена за кутии-притежателя на батерии 3,7 В, калъф за кутии-притежателя на батерията; Лесна за доставка на кутията-на притежателя на "Направи си сам".Отличен за платки на микроконтролери, и заменя счупените държачи батерии за много електронни устройства. Забележка : "Офлайн литиеви батерии заедно с продукта, не се продават".Описание на продукта 4 3,7 В, кутия за притежателя на отделението блок Спецификация : Материал на кутията : мек материал полипропилен Пружина : настоящата никел стомана Спойка : месинг Дължина на открито тел : 150 мм (червен и черен кабели) Цвят : черен Външна връзка : две 150 мм, червени и черни кабел Забележки : 4 опаковки, кутии за притежателя на отделението блок.След оттеглянето на серия 3. is монтиран върху корпуса на притежателя на батерията, моля, не я докосвайте червена черна линия.Винт може да се определи, а винт в комплекта не е включена Характеристики : 1. Конструкция пружинен затягане, лесна за инсталиране на кутии за притежателя на батерията. Този притежателя на отделението за батерията конектор, подходящи за притежателя на батерии 4x3,7 V.

Декларирани характеристики