.

OSALADI Стенни Полк Стелажи За съхранение на Палети Стенни Рафтове За съхранение на Стенни Рафтове Акрилни Рафтове За Душата Модерни Плаващи Рафтове, Стенни Обслужва?

OSALADI Стенни Полк Стелажи За съхранение на Палети Стенни Рафтове За съхранение на Стенни Рафтове Акрилни Рафтове За Душата

BGN 8.66

Сума
Налично за поръчка

ПРОЗРАЧНА акрилна ПОЛК С выступом - ?【 Дизайн】- Прозрачни акрилни плаващи рафтове са с уникален дизайн, с вдигнати краища на четирите ъгли, което предпазва вашите продукти от падане, което ги прави по-безопасни и удобни за употреба! Стенен рафт за баня - ?【Лесна инсталация】- Нашите прозрачни книжарниците са лесни за инсталиране, ние ви предлагаме инсталация на оборудване!Пробиване не се изисква, може да се монтира директно към стената!към стените!.Монтиране на багажник за баня - На рафт за съхранение в банята може да се съхранява самобръсначка, шампоан, четка за зъби, паста за зъби и всички други необходими елементи.АКРИЛНИ РАФТОВЕ ЗА СТЕНА за СЪХРАНЕНИЕ - направена от висококачествен акрил материал, благодарение на деликатни овладяването им лесно се огъне или счупи.Прозрачни плаващи рафтове-Върху тях можете да съхранявате почистващо средство за лице, етерично масло, крем за очи, крем за лице, эссенцию. ПРОЗРАЧНА акрилна полк С выступом - ?【 Дизайн】- Прозрачни акрилни плаващи рафтове са с уникален дизайн, с вдигнати краища на четирите ъгли, което предпазва вашите неща от падане, което ги прави по-безопасни и удобни за употреба!. Стенен рафт за баня - ?【Лесна инсталация】- Нашите прозрачни книжарниците са лесни за инсталиране, ние ви предлагаме инсталация на оборудване!Пробиване не се изисква, може да се монтира директно към стената!към стените!.Монтиране на багажник за баня - На рафт за съхранение в банята може да се съхранява самобръсначка, шампоан, четка за зъби, паста за зъби и всички други необходими елементи.АКРИЛНИ РАФТОВЕ ЗА СТЕНА за СЪХРАНЕНИЕ - направена от висококачествен акрил материал, благодарение на деликатни овладяването им лесно се огъне или счупи.Прозрачни плаващи рафтове-В него може да се съхранява почистващо средство за лице, етерично масло, крем за очи, крем за лице, эссенцию. Осъществяване на списък 1 х стенен тава Особености -Материал : акрил акрил стенни часова - Цвят : както е показано акрилни рафтове за душ -Размер : 38,00 X10,00 X5,70 см. / 14,93 X3,93 X2 полк. - Той може да побере чаши за четка за зъби, кърпи, тамян, парфюми, козметика, аксесоари, ключове и т. акрилни рафтове. - Гладки ръбове, кръгла форма, и този тава няма да навреди на ръцете, удобен органайзер с чувствителни на допир рафтове. - В съответствие с вашите лични нужди, той може да бъде инсталиран в тоалетната, умывальнике, баня, на стенни рафтове, тоалетна масичка.

Декларирани характеристики