.

Органайзер за електрически инструменти JANE EYRE - Титуляр организатор за инструменти, Стенен държач за съхранение на електроинструменти, стойка за бормашини.

Органайзер за електрически инструменти JANE EYRE - Титуляр организатор за инструменти, Стенен държач за съхранение на електроинструменти,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【6 в 1】 Многофункционален стенен органайзер за градински инструменти, гараж, достъпен за повечето организаторите за съхранение на инструменти, стойка за електрически инструменти, държач за безжични бормашини, органайзер за клещи, органайзер за отвертки, гребла-лопати, за съхранение на маркуча за вода 【Висока носеща способност на】 Тази стена организатор за инструменти е достатъчно, за да побере до 120 килограма, горната част на средната ниво на нашата фаянс контролна рафтове издържа на не по-малко от 80 килограма. 【Здрав материал】 Рафтове за съхранение в гаража JANE EYRE е изработен от здрава въглеродна стомана с прахово покритие, което гарантира запазване на вашия гараж инструмент за години напред. 【Използване в няколко сцени】 Практичен инструмент за захващане на скарата, монтиране на стена за стелажи за инструменти.Икономическата рафтове обикновено се използва в градини, дворове, гаражи, навеси, работилници, мазе. 【Бърза и лесна за сглобяване】Гаражно рафтове за инструменти можете бързо и лесно да се събере с помощта на приложените инструкции и видео инсталация.За ИНСТАЛАЦИЯТА се изисква електрическа бормашина (НЕ е ВКЛЮЧЕН В КОМПЛЕКТА).

Декларирани характеристики