.

2 бр. Ретро Карта Таро на Платното за Печат Плакат Слънце Луна Котка Стенно Изкуство Хипи Артистична Естетика Декор Загадъчна Астрологическая Картина на Младежкат?

2 бр. Ретро Карта Таро на Платното за Печат Плакат Слънце Луна Котка Стенно Изкуство Хипи Артистична Естетика Декор Загадъчна

BGN 6.00

Сума
Налично за поръчка

2 бр стенни карти Таро в Ретро стил. Материал : 100% висококачествен печат върху платно, изработени от напълно съвместим устойчив платно. [Размер на ретро-плакат с Таро] 12 "Шх16"В (30х40 см) x2 бр. декорация на стените на загадъчна астрологически плакат. без рамка подгответе рамката, която ви харесва, нашите картини са подходящи за различни видове рамки, както и в рамката за лесно вмъкване на нашите артистични щампи.Това ще ви отнеме само няколко минути, за да е украса на вашия дом. [Високо качество], Вместо на хартия ние използваме плътна памучна кърпа. 100% висококачествен печат на платното е изградена от напълно съвместим и устойчив платно.Всички плакати с изображение на слънцето и луната се свиват и се транспортират в твърда защитна обвивка, която не е лесно да се повреди и която не сминается, за да се гарантира качеството на продукта. [Применимая сцена] Този ретро-плакат с Таро на слънцето и луната подходящи за декорация на хотел, фон за снимки, хол, външна стая, окачване на предната веранда, кухня, офис, офис, телевизионна стена, и т. кажете сбогом с монотонен бели стени и придайте на вашите стени с нов облик.Може да ви накара да се чувствате комфортно и да подчертае вашата красота.Вашите гости ще се хвалят с вашия избор. [Изискани подаръци] Са идеални подаръци за рожден ден, Коледа и други празници.Пригответе изненади и специални подаръци за своите приятели, братя, сестри, колеги и т. [Гаранция] за да се избегнат всякакви повреди по време на транспортиране, той се транспортира в здрава опаковка.Ако проблемът не бъде отстранен, можете да изберете 100% възстановяване на сумата или на свободна размяна.Ние сме готови да ви помогнем, за да ви покупка е напълно без риск. [Размер на ретро-плакат с Таро] 12 "Шх16"В (30х40 см) x2 бр. декорация на стените на загадъчна астрологически плакат. без рамка подгответе рамката, която ви харесва, нашите картини са подходящи за различни видове рамки, както и в рамката за лесно вмъкване на нашите артистични щампи.Това ще ви отнеме само няколко минути, за да е украса на вашия дом. [Високо качество], Вместо на хартия ние използваме плътна памучна кърпа. 100% висококачествен печат на платното е изградена от напълно съвместим и устойчив платно.Всички плакати с изображение на слънцето и луната се свиват и се транспортират в твърда защитна обвивка, която не е лесно да се повреди и която не сминается, за да се гарантира качеството на продукта.

Декларирани характеристики