.

SUPVOX Промяна на мат За Свободни Промяна маса за Свободни 2 елемента Миещи скъпа промяна Маси за Многократна употреба Бебешки Възглавнички за Ежедневна Употреба Беб?

SUPVOX Промяна на мат За Свободни Промяна маса за Свободни 2 елемента Миещи скъпа промяна Маси за Многократна употреба Бебешки

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Бамбук памук, полиестер и TPUУвеличаване на времето като подгузника, включете го без течове, чувствайте се свободно и непринудено.Не се притеснявайте за всякакви неочаквани места в простынях или дрехите и ще се чувствате умиротворенно.Помага да се спре протичането на памперси, спомага за здравословен сън, намаляване на смяна на памперси за през нощта.Всяка пелена ще е снабден с удобна подплата, за детето остава сухо в продължение на цялата нощ!.Този детски пелена абсорбира влагата за изтичане влагозащитным бариера, че детето остава сухо. Бамбук памук, полиестер и TPU.Увеличаване на времето като подгузника, включете го без течове, чувствайте се свободно и непринудено.Не се притеснявайте за всякакви неочаквани места в простынях или дрехите и ще се чувствате умиротворенно.Помага да се спре протичането на памперси, спомага за здравословен сън, намаляване на смяна на памперси за през нощта.Всяка пелена ще е снабден с удобна подплата, за детето остава сухо в продължение на цялата нощ!.Този детски пелена абсорбира влагата за изтичане влагозащитным бариера, при запазване на бебето сухо.Описание Този удобен детска пелена за еднократна употреба, моющийся, гигиеничный, лесен за лесна употреба и съхранение, подходящ за използване у дома и при пътуване. Всички тези предимства, които искате да получите от детски филтър памперси, тук.Изработени са от висококачествен и еластичен материал, нашите детски пелени за многократна употреба, безвредни за кожата и трайно.Характеристики - Цвят : бял - Материал : бамбук памук, полиестер и TPU - Размер : 66,00 X35,50 X0,40 см / 25,94 X13,95 X0,16 см - на Този детски пелена абсорбира влагата за изтичане бариера, при запазване на бебето сухо. - Помага да се спре протичането на памперси, спомага за здравословен сън, намаляване на смяна на памперси за през нощта. - Увеличаване на впитываемость и срок на годност подгузника, включете го без течове, чувствайте се свободно и непринудено. - Всяка пелена идва с удобна подплата, за детето остава сухо в продължение на цялата нощ! - Не се притеснявайте за всякакви неочаквани места в простынях или дрехите и ще се чувствате умиротворенно. - Размер : 66x35,5 см. на Помещение включва 2 х възглавнички.

Декларирани характеристики