.

Чанта-портфейл KEZiHOME за Samsung Galaxy S23 Ultra, калъф от естествена кожа Galaxy S23 Ultra, RFID Блокиране на Държач за карти, Магнитна Поставка, устойчив на удари калъф от TPU, Съвместим ?

Чанта-портфейл KEZiHOME за Samsung Galaxy S23 Ultra, калъф от естествена кожа Galaxy S23 Ultra, RFID Блокиране на Държач за карти,

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

[Съвместимост] -Тази чанта-портфейл е идеално, само за Samsung Galaxy S23 Ultra, не е подходящ за Samsung Galaxy S23 и Galaxy S23 Plus или друга модела на телефонаМоля, проверете модела на вашия телефон, преди пускането на поръчката. [Естествена кожа и пълна защита] - Калъф Samsung Galaxy S23 ultra е изработена от висококачествена естествена кожа.Здрав и удобен, модерен и елегантен.Гъвкава и здрава вътрешна обвивка от меко TPU осигурява отлична двухслойную защита на вашето устройство, като по този начин намалява риска от появата на драскотини, удари и замърсявания на телефона.Този кожен калъф-портфейл може да защити не само задния панел на смартфон, но и на предния LCD екран.Издигнати ръбове около обектива на камерата и на сензорния екран не позволяват падането, появата на пукнатини и драскотини по повърхността.За вашия телефон се предвижда цялостна защита. [Многофункционален] - (1).Тази чанта-портфейл Galaxy S23 Ultra е разработен с помощта на технологии за радиочестотна идентификация-екраниране, която може да блокира RFID сигнали и защитават личната информация от нерегламентиран скенери.Пакет 4 слота за карти, 1 джоб за пари, носят със себе си кредитни и дебитни карти, а също и малко пари. Вградена поставка за гледане на филми, без помощта на ръцете, четене, силата на звука. Магнитен клапан за задържане му е затворена и сигурна, стабилна магнитна закопчалка. [Удобно да се използват] Чантата си Galaxy S23 Ultra case удобно се побира в джоба си и е идеален за вашия телефон.Това ви дава лесен достъп до всички портове и функции (камери, тонколони и т.), без да махате на корпуса.Универсален дизайн, подходящ както за ежедневието, така и за бизнес пътуване.Ние обещаваме безусловно връщане на пари в случай на възникване на проблеми с качеството (ако получавате на дефектни стоки, моля, изпратете ни имейл за замяна или връщане на пари) * * Съвети - колкото повече карти ще бъде запълнена с копираните, функция магнитно затваряне ще бъде отслабена.Моля, сложи необходимото количество картички.Поставка за крака.Поставка за крака.

Декларирани характеристики