.

Диспенсер за сапун WunM Studio CE Злато за баня или кухня, Хубава Мраморна Кръгла Керамична Бутилка за Лосион, Помпа, без ръжда, Проста и Хубава Форма, Битова Бутилка за ло?

Диспенсер за сапун WunM Studio CE Злато за баня или кухня, Хубава Мраморна Кръгла Керамична Бутилка за Лосион, Помпа, без

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

1 : Материал : реколта керамика, много модерна и красива, Аксесоари за баня : 320 мл, бутилка за лосион в скандинавски стил, сладък дизайн малка форма, елегантен и щедър, пет цвята за избор, кръгъл корпус бутилки, удобно усещане в ръката, просто мода, свежест и елегантност ❤опаковка за сапун : Изработена от керамични бутилки, ръчно изработени и помпа, изключително здрава конструкция, устойчива на корозия, за да след много години употреба изглежда като нова.Той е безопасен и лесен за почистване за ежедневна употреба, просто изплакнете и избършете с мека кърпа. ❤ Опаковка сапун за еднократна употреба : Нашият опаковка сапун за ръце в банята разработен с широк отвор и подвижна глава на помпата, което улеснява зареждането.Той е по-экологичен, практични и има единен стил с дизайн на вашия дом. ❤ Мултифункционалност : Бутилка с дозатор сапун се поставя в тази модерна бутилка с дозатор за сапун и лосион с помпа. подходящ за течен сапун за ръце, сапун за съдове, бутилки за шампоан, за душ, лосион и т., идеално за ежедневна употреба. ❤опаковка за сапун : Завършен в приятен стил, подходящ за много декорам, изглежда уникално и подчертават всеки стил декор.Подходящ за семейна баня, на кухненски мивки, тоалетни, за да запази ръцете си чисти.Твърда основа, за да се предотврати подхлъзване по масата. ❤Идеален подарък : Всичко, което трябва да мият ръцете си всеки ден, това е стилен декоративен опаковка за сапун, идеален подарък за вашите приятели или семейство, които обичат керамика за украса на дома си.ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, свържете се с нас. Този сапун помпа може да издържа на температури над 1000 градуса по Целзий, е безопасен за вашето течен лосион е идеален за дезинфектант за ръце или шампоан. Модни глазура и идеално място за вашата маса, както и към декора на банята. Инструкции : Внимателно завийте открывающую глава на помпата.Моля, изплакнете с топла вода преди първата использованием4. Лесно почистване - този опаковка за сапун не само изглежда страхотно, но и не изисква усилия при почистване.Просто я изплакнете с вода, и той ще изглежда напълно ново. Здрава помпа, конструкция от висококачествени материали от здрава пластмаса. е трайна и не ръждясва.Подходящ за сапун за ръце, чинии, бутилки за шампоан, почистващо средство за тяло или лосион и т.

Декларирани характеристики