.

Седмични Организаторите на таблетки с Нож за хапчета, Разделител Таблетки, Органайзер за Дневни Таблетки, Кръгли Органайзер за Лекарства, Контейнер за Таблетки 7-д?

Седмични Организаторите на таблетки с Нож за хапчета, Разделител Таблетки, Органайзер за Дневни Таблетки, Кръгли Органайзер

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【НОЖ ЗА ХАПЧЕТА】 В средата на кръгла организатор на таблетки разполага с остър нож, което е удобно да се използва за униформа и сигурно нарязване на таблетки 【Органайзер за ЛЕКАРСТВА В джоба или чантата си】 Пътен органайзер за хапчета, с размера на дланта ви, компактен и елегантен дизайн, лесно се побира в джоба или в ръчен багаж, не заема много място. 【КОМПАКТЕН】 Идеална за пътуване, му е лесно да се заеме със себе си, той не се отваря.Идеална за съхранение на малки украшения или предмети, като например обеци, мъниста, инструменти за нокти-арт и т. 【ЛЕСНА употреба】 Лесно открываемый нож за хапчета ще остане затворена след блокиране, а предохранительная се затвори, ще запази вашите хапчета за сигурност. 【ПРАКТИЧЕН дизайн】 Индивидуални кутийки за ежедневните си позволяват да вземат лекарства в продължение на една седмица, когато ви няма у дома. кутия за таблетки в продължение на 7 дни е номера на покрива и допълнена с брайлови да слабовиждащи хора е по-удобно да взема хапчета.Произведен по поръчка, в удобно се отваря, висококачествен дизайн, предназначени за многократно използване. 【НОЖ ЗА ХАПЧЕТА】 В средата на кръгла организатор на таблетки разполага с остър нож, което е удобно да се използва за униформа и сигурно нарязване на таблетки. 【Органайзер за ЛЕКАРСТВА В джоба или чантата си】 Пътен органайзер за хапчета, с размера на дланта ви, компактен и елегантен дизайн, лесно се побира в джоба или в ръчен багаж, не заема много място. 【КОМПАКТЕН】 Идеална за пътуване, му е лесно да се заеме със себе си, той не се отваря.Идеална за съхранение на малки украшения или предмети, като например обеци, мъниста, инструменти за нокти-арт и т. 【ЛЕСНА употреба】 Лесно открываемый нож за хапчета ще остане затворена след блокиране, а предохранительная се затвори, ще запази вашите хапчета за сигурност. 【ПРАКТИЧЕН дизайн】 Индивидуални кутийки за ежедневните си позволяват да вземат лекарства в продължение на една седмица, когато ви няма у дома. кутия за таблетки в продължение на 7 дни е номера на покрива и допълнена с брайлови да слабовиждащи хора е по-удобно да взема хапчета.Произведен по поръчка, в удобно се отваря, висококачествен дизайн, предназначени за многократно използване. 【НОЖ ЗА ХАПЧЕТА】 В средата на кутията, разполага с остър нож, което е удобно да се използва за униформа и безопасно рязане на таблетки.

Декларирани характеристики