.

12-48 Волта за постоянен ток 60 Ампера Автоматичен прекъсвач с Ръчно разпореждане, 0-8 Калибровочный Тралене Motor Automobile Стерео Аудио Вградени Блок Предпазители Държачи ?

12-48 Волта за постоянен ток 60 Ампера Автоматичен прекъсвач с Ръчно разпореждане, 0-8 Калибровочный Тралене Motor Automobile

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Номинална мощност : Наскоро разработен автоматичен прекъсвач с ръчно разпореждане капацитет 60 ампер, който е съвместим с всички системи с напрежение 12, 24, 48 ВолтаБезопасно и практично : Вградени захранващи клеммные подложки, висока чувствителност, хай-тек водоустойчив корпус със защитни гумени капачки за болтове, може да защити вашия мотор за тралене от увреждане на токов удар, за да се спестят парите за смяна на предпазители.Сбрасываемый : Бутон за ръчно нулиране, червен бутон за автоматичен ключа може да се използва като основен ключ за прекъсване на вериги, също така може да се използва като ключ за изключване.Допуска директна връзка на кабела 0/2/4/8 калибър, с адаптери, с кабелен вход IN (ПРИЛЕП), изход OUT (AUX).За монтаж на панел или защитната стена.Приложение : за Осигуряване на защита в условия на претоварване или късо съединение автомобилната аудио /видеосистемы, лодки, камиони, автобуси, микробуси на колела, лебедки за атв и морски системи за усилване на звука dc.Технически спецификации : Тегло нето : 173,4 г Напрежение : 12-48 vdc Материал : пластмаса и стомана от сплав с Ток : 60 А Калибровочный тел за костюми : 0-8 AWG Работна температура : от -10 ° C до 50 ° C (от-14 ° F до 122 ° F) Размер : 4,01 инча (Д) x 2,52 инча (Ш) x 1,57 инча (В) Начин на работа : 1. Защита от верига : когато напрежението достигне гранична стойност, дълга дръжка, автоматично се отразява и изключва източник на захранване.Обикновено, той се задейства при късия замыкании.След отстраняване на повреда върнете дълга дръжка в изходна позиция, за да се образува пътека. Ръчно изключете захранването : ние трябва да изключите верига при инсталиране и директно да натиснете овална червения бутон на застраховката.В това време на дългата дръжка автоматично ще се появи, за да изключите захранването.Свържете, както е описано по-горе, след това се върни на дълга дръжка в изходна позиция.Моля, обърнете внимание : 1. Свързване IN (BAT) plug-in, OUT (AUX) изходяща. Няма нужда да разглобявате или инсталирате безопасност жило при авария.Просто включете или изключете устройството. Моля, резервирайте и използвайте автоматичен прекъсвач с правилната работна температура, за да се избегне прегряване и спиране на работата. Моля, правилно кликнете върху бутона, за да се избегне увреждане на автоматичен прекъсвач.

Декларирани характеристики