.

Видео ANNKE 4K 8CH PoE NVR за домашна система за видеонаблюдение, който поддържа до 8 x 8MP /4K IP-камери, а максималният обем на твърдия диск до 8 TB за запис 24/7 (твърд диск в компле?

Видео ANNKE 4K 8CH PoE NVR за домашна система за видеонаблюдение, който поддържа до 8 x 8MP /4K IP-камери, а максималният

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Свързвайте и възпроизвеждайте потоци до 4 K】 Забравете за трудна настройка с мръсни кабелите!Изберете този видео рекордер само с един кабел Po E за управление на захранването и за прехвърляне на данниОсвен това, той работи с всички приложения ANNKE 4 K/8/6/5/4/3/2/ 1-мегапикселови IP камери и работи най-добре с камери C500 и C800. 【24/7 плюс откриване на движение Удвои сигурност】 Този видео рекордер осигурява непрекъснат запис на IP камери в продължение на целия ден и откриване на движение с помощта на изкуствен интелект.Можете предварително да конфигурирате област, за да получите реална заплаха за вашето максимално спокойствие. (Забележка : поддържа 3,5-инчов твърд диск. 【Подкрепа камери ANNKE AI】 Този видео рекордер е съвместим с камери ANNKE AI за инвазия в линия, определяне на региона и т. За да настроите системата си за сигурност, без грешки, избор на камери ANNKE AI е идеален за подобряване на вашите настройки за сигурност. (Забележка : в НРВ няма вградени функции за изкуствен интелект. 【Удобен отдалечен достъп скъсява разстоянието】 С безплатно приложение ANNKE Vision остане в крак с развитието на вашия дом и бизнес много по-лесно, дори когато пътувате.Като се има предвид вашето максимално удобство, всички телефони, таблети и лаптопи могат да видят на живо!. 265 + Адаптира към вашите IP камери,】 За разлика от H. 264 с ограничена степен на компресия на данни, H. 265 + ви позволява да увеличите размера на паметта, намаляване на честотната лента, но при това без да се губи качеството на изображенията.И той може автоматично да превключва на H. 264, в зависимост от типа на вашата IP камера. 【Борба с намеса сигнал】 Ние винаги се отнасяме много сериозно към неприкосновеността на личния живот, като нашата.За подобряване на безопасността на този видео рекордер работи като допълнителен жак за отстраняване на неизправности в мрежата, причинени от IP камери.Тъй като за сигурност ще бъдат засилени.

Декларирани характеристики