.

Бутилка за гореща и студена вода Milton Elfin Thermosteel (160 мл, сребро)

Бутилка за гореща и студена вода Milton Elfin Thermosteel (160 мл, сребро)

BGN 12.59

Сума
Налично за поръчка

Запазва напитките топли или студени в рамките на 24 часаПроста резьбовая покритие за удобство за ползване. 100% неръждаема стомана, мед покритие за по-добро задържане на топлината.Размер на продукта : 20 x 6,5 x 6,5 (см)
Тегло : 230 (г), количество : 300 (ml). Гаранция от производителя 1 година.Запазва напитките топли или студени в рамките на 24 часа.Проста резьбовая покритие за удобство за ползване. 100% неръждаема стомана, мед покритие за по-добро задържане на топлината.Размер на продукта : 20 x 6,5 x 6,5 (см)
Тегло : 230 (г), количество : 300 (ml). Гаранция от производителя 1 година.Бутилка за гореща и студена вода Milton Elfin Thermosteel Стоманени бутилки с изолация Milton се предлагат в гама от Thermosteel.Неговият уникален механизъм за поддържане на температурата запазва напитките топли или студени в рамките на 24 часа.Тази бутилка е изключително тънък и компактен и се побира лесно в страничните джобове на вашите чанти, запазва напитките топли или студени в рамките на 24 часа Проста резьбовая покритие за удобство при използването на Стомана е 100% без ръжда, мед покритие за по-добро запазване на топлината Гаранция от производителя 1 година.

Декларирани характеристики