.

Ключа за Заключване на централното управление на автомобила Maizoon Черен с гърба на кутията, състоящ се от 1 домакин-кабел, 1 Led индикатор, 2 дистанционно управление с Р?

Ключа за Заключване на централното управление на автомобила Maizoon Черен с гърба на кутията, състоящ се от 1 домакин-кабел,

BGN 10.66

Сума
Налично за поръчка

【【Два дистанционно управление】 Идва с две черни дистанционни управления дистанционно управление за лесна подмяна 【【Универсален модел】 автомобил 12 V универсален, подходящ за всички модели и марки. 【【Няколко стилове】Можете да изберете електрическа брава и въздушен замък чрез скок на линия заплата, фабричните стойността по подразбиране е електрическа брава (0,5 секунди). 【【Отключи багажника】Дълго натискайте бутона за отключване, за да отвори багажника. 【Функция за търсене на колата】 Натиснете третата или четвъртата бутона на дистанционното управление един път, индикатор на посоката на мигнет 3 пъти и 3 пъти ще прозвучи звуков сигнал, за да реализират функциите на предупреждение за намиране на превозното средство. 【【Два дистанционно управление】 Идва с две черни дистанционни управления дистанционно управление за лесна подмяна. 【【Универсален модел】 автомобил 12 V универсален, подходящ за всички модели и марки. 【【Няколко стилове】Можете да изберете електрическа брава и въздушен замък чрез скок на линия заплата, фабричните стойността по подразбиране е електрическа брава (0,5 секунди). 【【Отключи багажника】Дълго натискайте бутона за отключване, за да отвори багажника. 【Функция за търсене на колата】 Натиснете третата или четвъртата бутона на дистанционното управление един път, индикатор на посоката на мигнет 3 пъти и 3 пъти ще прозвучи звуков сигнал, за да реализират функциите на предупреждение за намиране на превозното средство.Този продукт представлява замък на централното управление на автомобил. Тип батерия на дистанционното управление : 1 батерия CR2032, 3 В Честотата на дистанционно управление : обикновена 433 Mhz, може да изпълнява 315 Mhz или 370 Mhz Метод на свързване : вид обучение Входно напрежение хост : DC12 V плюс или минус 2 В, работен ток е около 8 мА Честота на хост : обикновена 433 Mhz, може да изпълнява 315 Mhz или 370 Mhz Размер цвят на кутията : 13*9.56 теглото на един инч : 210 г / 0,46 килограм Стандартна конфигурация : 1 домакин-кабел 13 P, 1 led индикатор, 1 домакин, 2 дистанционно управление и 1 ръководство на английски език.Въвеждането на функцията : 1. Натиснете бутона за заключване на дистанционното управление, вратата е заключена, индикатор на посоката на мига един път, и звучи звуков сигнал, led индикаторът мига и се извежда сигнал за отваряне на прозорци в продължение на 25 секунди.

Декларирани характеристики