.

Cabilock Практичен 6 Бр. Държач за Четка за Зъби, Без Перфорация, Сладък Държач за Четка за Зъби във формата на Чадър, Поставка, Залепваща Поставка за Четка за Зъби за Дом?

Cabilock Практичен 6 Бр. Държач за Четка за Зъби, Без Перфорация, Сладък Държач за Четка за Зъби във формата на Чадър, Поставка,

BGN 3.26

Сума
Налично за поръчка

Благодарение на самозалепваща клечка този рафтове за съхранение не е с перфорация и може да побере вашата четка за зъбиПрактичен и красив държач за четка за зъби осигурява четка за зъби надежден дом.Държач за четка за зъби във формата на чадър, тънък и внимателно производство. Стена без пирони, без остатък, може да се използва повторно безкрайно, просто поставете четката за зъби директно на рафта. лигав дизайн, този държач за четка за зъби е устойчива и лесно да падне.Описаниеэто симпатичен държач за четка за зъби, изработени от материал, утолщенного и трайно.Благодарение на дизайна под формата на чадър, тази поставка за четка за зъби има красив външен вид и практичност.Побира четка за зъби, благодарение на клейкому дизайн може да бъде прикрепена към всяка гладка повърхност за лесно използване.Характеристики - Цвят : случаен цвят. - Материал : пластмаса. - Размер : 8 x 7,5 x 4 виж - Благодарение на самозалепваща клечка тази поставка за съхранение не е с перфорация, в нея можете да сложите четката за зъби. - Практичен и красив държач за четка за зъби, осигурява четка за зъби стабилен дом. -лигав дизайн, този държач за четка за зъби е устойчива и лесно да падне. -Държач за четка за зъби във формата на чадър, тънък и внимателно производство. - Стена, без пирони, без остатък, може да се използва повторно безкрайно, просто четка за зъби директно на рафта. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Опаковката включва 6 х притежателите за четка за зъби.

Декларирани характеристики