.

Двойна котела за кифли Chef Prosentials 500Ч, 5-слойная Електрическа витрина за приготвяне на хранително хляб на пара, дизайн с заобляне на повърхността (500Ч)

Двойна котела за кифли Chef Prosentials 500Ч, 5-слойная Електрическа витрина за приготвяне на хранително хляб на пара, дизайн

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Витрина Многофункционални Електрически Котел за готвене!По-голям капацитет, в 5 слоя може да се побере 80 бр кексчета с диаметър 7 виж Магазин за стоки от първа необходимост/за закуска - добър помощникЕлектрическа двойна котела Chef Prosentials ще осигури вкусна и полезна закуска.Добър помощник в мини пускането на пазара, магазин за закуска, хотелска бюфет и т. 5 или 6 слоеве позволяват бързо и лесно да се готвят различни ястия.Просто оперативно управление намалява време за обучение и увеличава притока на клиенти.Високоефективен нагревателен елемент с автоматична регулация на температурата.Вграден означава устройство, предотвращающее суха топлина, надеждна работа. 90 секунди, Генерирани двойки. 5 или 6 слоеве на окото от хранително-вкусовата неръждаема стомана.Всеки слой е около 8 см височина.Може да показва качеството на кифлички с диаметър 7 см : 5 слоя - 80 бр., 6 слоя - 180 бр. Безопасна и голям капацитет.На долния панел за управление на проста и разбираема.Диапазон на регулиране на температурния режим е 30-110 градуса. Контейнер за вода с обем 4.5 литра, марка за чиста вода, входно дупка за вода повече, и да се добави вода по-лесно.Сини сливи в дъното се прави дренаж по-сигурен и по-бързо.Четири закалени стъкло, вграден нанометровое молекулярно сито за отводняване.Предотвратява разсейването на топлина, спестяване на енергия.Конструкция наклон разтегателен рафтове.Лесно, кликнете и дръпна.Капки вода на капки върху стъклото, предотвратява попадането на вода и на храни.

Декларирани характеристики