.

Топло, Топло за краката, Ел. Топло, Електрическо Одеало за домашен офис с USB, Топло за цялото Тяло, Притопляне за Краката, Топло калъф за гърба, врата, раменете, корема,

Топло, Топло за краката, Ел. Топло, Електрическо Одеало за домашен офис с USB, Топло за цялото Тяло, Притопляне

BGN 23.75

Сума
Налично за поръчка

【Високо качество】 Електрическо одеало е изработено от висококачествен полиестер материал, тя дава топлина и комфорт на тялото ви, то може бързо да абсорбира топлина, дълго да задържат топлината, бавно излъчват ви дари дългосрочно топлина 【Висока ефективност на отопление】 Бързо загряване и по-висока ефективност, отопление отнема само няколко минути, така че можете бързо да затопли тялото ми.Това ще бъде топло партньор с коледни подаръци за жени, подаръци за мама за Коледа, подаръци за жена си за Коледа. 【Дръжте тялото си топли 】 Необходимото оборудване през зимата, когато четете, да гледате телевизия, работите, вие вече няма да се чувства студ.Укутывает половина на тялото и осигурява успокояващ топло на корема, четка, тазобедрена, глезена, прасеца, едно стъпало, помага за поддържане на обмяната на веществата и кръвообращението. 【USB зареждане】 да Предоставите ви удобен за ползване, USB-кабел за трансфер на данни, който може да се зарежда чрез мобилен храна и компютър, и конектори за мобилни телефони и т., за да можете да го използвате по всяко време и на всяко място, в топла зима, ако е открита ревизия на студа. 【Надежден и практичен】 Обеспечивайте топлина практичен и надежден начин, се грижат за своите коляното и тялото.За да се чувствате уютно, когато седи на дивана или четете за бюро, като лежи под завивките. 【Високо качество】 Електрическо одеало е изработено от висококачествен полиестер материал, тя дава топлина и комфорт на тялото ви, то може бързо да абсорбира топлина, дълго да задържат топлината, бавно излъчват ви дари дългосрочно топлина. 【Висока ефективност на отопление】 Бързо загряване и по-висока ефективност, отопление отнема само няколко минути, така че можете бързо да затопли тялото ми.Това ще бъде топло партньор с коледни подаръци за жени, подаръци за мама за Коледа, подаръци за жена си за Коледа. 【Дръжте тялото си топли 】 Необходимото оборудване през зимата, когато четете, да гледате телевизия, работите, вие вече няма да се чувства студ.Укутывает половина на тялото и осигурява успокояващ топло на корема, четка, тазобедрена, глезена, прасеца, едно стъпало, помага за поддържане на обмяната на веществата и кръвообращението. 【USB зареждане】 да Предоставите ви удобен за ползване, USB-кабел за трансфер на данни, който може да се зарежда чрез мобилен храна и компютър, и конектори за мобилни телефони и т.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electric Blanket
Material:
Polyester
Optional Color:
Pea Green, Dark Grey
Power:
5V 2A
Size:
Approx. 115 x 75cm / 45.3 x 29.5in
Weight:
Approx. 578g / 20.4oz
Package List:
1 x Electric Blanket
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.