.

Голяма точка щастие, покани за 3-тия рожден ден на формата на момичетата-динозавър Рев на Динозавър - Три Покани картички на третия ден от раждането на Динозавър Рек?

Голяма точка щастие, покани за 3-тия рожден ден на формата на момичетата-динозавър Рев на Динозавър - Три Покани картички

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

12 #Три Попълнете Празните покани на парти 12 Бели Пликове с Уникален капак във формата на завъртулките.Размер покани 5 "x 7".Отпечатана върху Дебела картонена хартия.Произведено в САЩ. Попълване на момичета-динозавър с рев в 3-тия рожден ден На набор от празни покани включва 12 покани на парти в чест на третия ден от раждането и 12 първокласни бели пликове. заполняющие покани за 3-тия рожден ден Рев Динозавър Момиче са идеални за всякакъв вид събития.Тема динозаврового кърлеж чудесно за празнуване на третия ден от раждането. #3 размер на покани от 5 на 7 инча.Приложените пликове са с размер от 5 до 7 инча.На обратната страна на всяка покана за 3-тия рожден ден Рев Динозавър Момиче има място за добавяне на информация за вашето парти : За : Дата : Час : Място : Разрешение : RSVP : .ПОКАНИ за партита ПРЕМИУМ-клас : Покани за трети лица Дино професионално отпечатани на дебела хартия за картички с блясък, подобен на снимката.Те преминават индивидуална проверка, след това внимателно опаковани в нашите ексклузивни пликове с закорючками, което прави този набор от офис консумативи Roar Динозавър Момиче на 3-тия рожден ден задължително условие за всяко парти по случай третия рожден ден.ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ : Покана във формата на "Момиче-динозавър с рев в 3-ти рожден ден" са разработени и произведени в нашето предприятие в Уисконсин с материали, произведени в САЩ. Попълване на "Момиче-динозавър с рев в 3-ия рожден ден на" Набор от празни покани включва 12 покани на парти в чест на третия ден от раждането и 12 първокласни бели пликове. заполняющие покани за 3-тия рожден ден Рев Динозавър Момиче са идеални за всякакъв вид събития.Тема динозаврового кърлеж чудесно за празнуване на третия ден от раждането. #3 размер на покани от 5 на 7 инча.Приложените пликове са с размер от 5 до 7 инча.На обратната страна на всяка покана за 3-тия рожден ден Рев Динозавър Момиче има място за добавяне на информация за вашето парти : За : Дата : Час : Място : Разрешение : RSVP : .ПОКАНИ за партита ПРЕМИУМ-клас : Покани за трети лица Дино професионално отпечатани на дебела хартия за картички с блясък, подобен на снимката.Те преминават индивидуална проверка, след това внимателно опаковани в нашите ексклузивни пликове с закорючками, което прави този набор от офис консумативи Roar Динозавър Момиче на 3-тия рожден ден задължително условие за всяко парти по случай третия рожден ден.

Декларирани характеристики