.

TORRTOWAY Galaxy A42 5G Калъф за Samsung Galaxy A42 5G Калъф Военен устойчив на удари Броня Сверхпрочный Траен 3 в 1 Защитен калъф за Galaxy A42 5G Калъф за вашия телефон (black + черен)

TORRTOWAY Galaxy A42 5G Калъф за Samsung Galaxy A42 5G Калъф Военен устойчив на удари Броня Сверхпрочный Траен 3 в 1 Защитен

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

[Съвместима модел] е Съвместим с Samsung Galaxy A42 5 G / Galaxy A42 [В комплекта не са включени защитно фолио за предния екран].Това е добър подарък за вашето гадже /приятелка/родители. [Удароустойчив военни клас] Стандарти за изпитване на спад на военен клас, висококачественият многослоен защитен калъф armor defender, голяма защита от удари; нескользящий, защитен от падане, удар и пыленепроницаемый, подсилени осигурява изключително солидна защита. [Функциите на материала] Нашият калъф за вашия телефон изработен е от висококачествен каучук материал с твърдо покритие от КОМПЮТЪР, който осигурява допълнителна защита и улеснява улавянето на телефона.Калъф е готов за приключения и занимания със спорт на открито, се осигурява ежедневна защита на смарт телефона от прах, удари и надраскване. [Точни деколтета] Точно са проектирани така, че да е обърнат към телефона.Използването на технологията сверхточной рязане осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, без да се налага да се корпус.Това е много удобно, когато имате нужда.лесен достъп до всички бутони, контроли и портове. [Инструменти] На нашите продукти е наличен гаранция 90 дни.Ако имате някакви въпроси или нещо не ви устройва, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да публикувате. [Съвместима модел] е Съвместим с Samsung Galaxy A42 5 G / Galaxy A42. [В комплекта не са включени защитно фолио за предния екран].Това е добър подарък за вашето гадже /приятелка/родители. [Удароустойчив военни клас] Стандарти за изпитване на спад на военен клас, висококачественият многослоен защитен калъф armor defender, голяма защита от удари; нескользящий, защитен от падане, удар и пыленепроницаемый, подсилени осигурява изключително солидна защита. [Функциите на материала] Нашият калъф за вашия телефон изработен е от висококачествен каучук материал с твърдо покритие от КОМПЮТЪР, който осигурява допълнителна защита и улеснява улавянето на телефона.Калъф е готов за приключения и занимания със спорт на открито, се осигурява ежедневна защита на смарт телефона от прах, удари и надраскване. [Точни деколтета] Точно са проектирани така, че да е обърнат към телефона.Използването на технологията сверхточной рязане осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, без да се налага да се корпус.Това е много удобно, когато имате нужда.

Декларирани характеристики