.

Смесител за баня, G1 /2in Мивка От Неръждаема Стомана с Един Студен Кран Кран за Вода на Черно Съд Кран за Мивка за Баня, Тоалетна Черен (Ниска Талия с Една Студена вода)

Смесител за баня, G1 /2in Мивка От Неръждаема Стомана с Един Студен Кран Кран за Вода на Черно Съд Кран за Мивка за Баня, Тоалетна

BGN 14.16

Сума
Налично за поръчка

ШИРОКА ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ : Смесител за мивка пералната машина е с красив външен вид, оборудван с енергийна ефективност аератор, водата е мека, брызгозащищенная и водосберегающая, подходящ за дома, кухни, бани и тоалетниВисококачествени материали И дизайн : Нашите смесители са на разположение в два варианта : коляно и прав, вие можете да избирате в зависимост от вашата реалната ситуация, изискан смесител за мивка в банята, устойчиви на корозия.Подобрена водоустойчивост за да се гарантира устойчивост.ПРЕВЪЗХОДНИ ЕКСПЛОАТАЦИОННИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Батерия за мивка, боядисани в черен цвят и има универсален резбово съединение G1 /2 инча.Добра херметичност, липса на течове, лекота на използване.БЕЗОПАСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : на Бвп кранче за студена вода, изработен от неръждаема стомана с висока твърдост, има добра здравина и стабилност.Водопадный кран, водата е гладка и да не е от пръска, подходяща за монтаж на плотове, мивки.ИДЕАЛЕН с КУХНЕНСКИ смесител : черно с кухненски смесител снабден с индустриални кухненски смесител с отворен клюн и е компактна височината, която е подходяща за повечето шкафове. Смесител за баня с една студена течаща вода, с помощта на здрава конструкция от неръждаема стомана, издръжлив и устойчив на абразия. Повърхността е гладка, издържа на ежедневните драскотини, корозия и промяна на цвета, красива и нежна. Началната резба G1 /2, подходящ за душ системи в повечето държави или региони по целия свят. Начин на инсталиране е прост, подходящ за домашни бани, кухни и тоалетни. Благодарение на энергосберегающему барботеру водата става мека, защитени от пръски и осигурява добра икономия на вода.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Кран Материал : неръждаема стомана Цвят : черен Функционална категория : Кранче за студена вода Тип на инсталацията : Заседнал Работна температура : 80 ℃ Номинално налягане : 1,0 бкп Резба на входа и на изхода на тръбата : Резба G1/2 (тема диаметър : 20 мм /0,8 инча) под Формата на проекти : однотипный Начин на отваряне : Тип на гаечен ключ Стил : Лесно лукс Тегло : прибл. 300 г-302 g / 10,6 oz-10,7 грама Допълнителен тип : Вид на коляното (без тръба), пряк свободни, без тръби) размери на продукта : Тип на коляното (без тръба) : Височина на крана : прибл. 180 мм / 7,1 инча Височината на чучура : прибл.5 инча Направо тип (без тръба) : Височина на крана : прибл.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Faucet
Material:
Stainless Steel
Color:
Black
Function Category:
Single Cold Faucet
Installation Type:
Sitting Type
Working Temperature:
80℃
Nominal Pressure:
1.0pa
Inlet Outlet Pipe Thread:
G1/2 Thread (Thread Diameter
Structure Form:
Single Type
Opening Method:
Wrench Type
Style:
Light Luxury
Weight:
Approx. 300g-302g / 10.6oz-10.7oz
Optional Type:
Elbow Type (Without Tube), Straight Type (Without Tube)
Product Size:
Elbow Type (Without Tube):
Faucet Height:
Approx. 180mm / 7.1in
Spout Height:
Approx. 90mm / 3.5in
Straight Type (Without Tube):
Faucet Height:
Approx. 180mm / 7.1in
Spout Height:
Approx. 120mm / 4.7in
Package List:
1 x Faucet:
1 x Storage Bag:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: