.

Стикер на задната рамка регистрационен номер, Съвместима с Corvette C8 Stingray, Декоративна Стикер на Рамка регистрационен номер, Аксесоари (тип A)

Стикер на задната рамка регистрационен номер, Съвместима с Corvette C8 Stingray, Декоративна Стикер на Рамка регистрационен

BGN 17.49

Сума
Налично за поръчка

【Съвместимост с модел】 : Стикер на рамката на задната регистрационна табела е съвместима с Corvette C8 Stingray, размерът на първоначалната рамка на автомобилен регистрационен номер се конфигурира индивидуално 【Естетика и защита на】 : В съответствие с оригинален дизайн на колата стикер на рамка регистрационен номер идеален и подобрява естетиката на екстериора на вашия автомобил и да добавя отличителен цвят, тя не вреди на колата и предпазва притежателя на регистрационен номер от надраскване и износване. 【Съвместимост с модел】 : Стикер на рамката на задната регистрационна табела е съвместима с Corvette C8 Stingray, размерът на първоначалната рамка на автомобилен регистрационен номер се конфигурира индивидуално. 【Лесна инсталация 】 : Стикер на задната броня е лесен за инсталиране, самозалепващи дизайн.Може да се инсталира директно на вашия автомобил, без използване на аксесоари или инструменти, предварително почистете лявото и дясното задни стъкла. 【Защита на клиента,】 : 1 бр. X стикер с притежателя на регистрационен номер за задната защита, ние предлагаме 3 месеца гаранция за качество.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, преди или след покупката.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. 【Съвместимост с модел】 : Стикер на рамката на задната регистрационна табела е съвместима с Corvette C8 Stingray, размерът на първоначалната рамка на автомобилен регистрационен номер се конфигурира индивидуално. 【Естетика и защита на】 : В съответствие с оригинален дизайн на колата стикер на рамка регистрационен номер идеален и подобрява естетиката на екстериора на вашия автомобил и да добавя отличителен цвят, тя не вреди на колата и предпазва притежателя на регистрационен номер от надраскване и износване. 【Съвместимост с модел】 : Стикер на рамката на задната регистрационна табела е съвместима с Corvette C8 Stingray, размерът на първоначалната рамка на автомобилен регистрационен номер се конфигурира индивидуално. 【Лесна инсталация 】 : Стикер на задната броня е лесен за инсталиране, самозалепващи дизайн.Може да се инсталира директно на вашия автомобил, без използване на аксесоари или инструменти, предварително почистете лявото и дясното задни стъкла. 【Защита на клиента,】 : 1 бр. X стикер с притежателя на регистрационен номер за задната защита, ние предлагаме 3 месеца гаранция за качество.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, преди или след покупката.

Декларирани характеристики