.

Обучителни Часове за деца на 12-цолови Обучение Стенни Часовници с Тихо Механизъм и Цветни Фигури Детски Стенен Часовник за Класната Стая, Стая за игри Детски Спалн?

Обучителни Часове за деца на 12-цолови Обучение Стенни Часовници с Тихо Механизъм и Цветни Фигури Детски Стенен Часовник

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Благодарение на рамката с ефект на дърво и различни цветове, те ще станат чудесен детски интериор за детска спални, игри стая, стая за домашно обучение или детската стая учениците харесват ярки, не тикающие часове за обучение, които се превръщат четенето в интересна част от деня.Нашите часовници - идеален подарък за дете, който само започва да разбере в цифри.Благодарение на забавному дизайн, без разсейващи цветове и удобен за четене формат, ние сме сигурни, че детето ви да може да чете по всички границите, в най-кратки срокове!.Качествен безшумен механизъм е идеално за детската спалня.Вашето дете не ще алармата дразнещ тиктака на звука.Точни кварцови механизми гарантират точното време.Забележка : първо, батерията трябва да поставите положителната страна навътре.Цветни часова, минутна и втората стрелка с красиви фигури за гледане удобство.Страхотно за провеждане на обучение време.Висококачествена и здрава пластмасова рамка със стъклен капак защитава часовника от прах и отломки. ① 【Ясно обозначени, цветни и лесно разбираем】 12-инчови детски стенен часовник с бял циферблат, цветни фигури с различен цвят и прозрачни стъкла, така че можете да четете и да се определи времето на голямо разстояние. ② 【Научи децата по-лесно да определи времето! 】 Това обучение часовник с 4 цветови кодиране квадранти, представляващи.На аналогови часовници и раздадени на етикетите "o ' clock", "quarter past", "half past" и "без петнайсет", така че да се идентифицират и съхраняват време не е трудно. ③ 【Не тикающие и безшумни стенни часовници】 Нашите обучителни часове - това е безшумни часовници със стилен механизъм за непрекъснато почистване, което ги прави чудесен интериор за детски стаи, детски ясли или класове за домашно училище. ④ 【Ще се Превърне в чудесен подарък за деца, родители и учители】 Подходящ за детска стая за момичета или момчета, декориране на хол, училищен клас, стаи за игра и детска стая на детето.И това е идеален подарък за деца на друг приятел, подарък за рожден ден, празничен подарък. ⑤ 【Ние обещаваме да ви даде гаранция за качество】 Всички стенни часовници VREAONE са произведени с използване на висококачествени машини и минават щателна проверка на качеството.Ако по някаква причина не сте 100% доволни от своите нови стената с часове, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим задоволителен услуга.

Декларирани характеристики