.

led лампа НЛО 3-то поколение с високо ниво на осветеност, дневна светлина 6000-6500 ДО IP67 Водоустойчив, Слабо, Лампа НЛО за търговски склад, Работилница, Фабрично навес, га?

led лампа НЛО 3-то поколение с високо ниво на осветеност, дневна светлина 6000-6500 ДО IP67 Водоустойчив, Слабо, Лампа НЛО

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

⭐ ВИСОКА яркост И икономия на енергия : Висококачествени led чипове, висока яркост, висок индекс на цветовете, ниска консумация на енергия, ниско ниво на отвеждане на топлината спестяват повече от 85% електроенергия по сравнение с лампи с нажежаема жичка и халогенни лампи и удвои срока на експлоатация на натриеви лампи с високо налягане и лампи Hid, посочени по-горе ⭐ НЕЗАБАВНО ярка : Висококачествен led Ic водача, който гарантира най-добрата производителност, незабавно включване, без светлинни ефекти. ⭐ ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ И годни за РЕЦИКЛИРАНЕ : Ниво на защита на продукта достига Ip67, се използват екологично чисти суровини, не е замърсена, не се излъчва и рециклируеми. ⭐ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Група се регулира от всеки ъгъл, лесен за инсталиране, може да бъде повдигнат, монтирани на стената, идеален за осветяване на магазини, гаражи, заводски цехове, складове, супермаркети, сутерен, изложбени зали, спортни зали и други места. ⭐ ДОБРИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ОТВЕЖДАНЕ на ТОПЛИНАТА : НЛО е с красив външен вид, корпус от лят алуминий под високо налягане, много ребрата отвеждане на топлина от корпуса на лампата, добър ефект на разсейване на топлината, а обектив на КОМПЮТРИ позволява по-ефективно излъчват светлина на Земята. ⭐ ВИСОКА яркост И икономия на енергия : Висококачествени led чипове, висока яркост, висок индекс на цветовете, ниска консумация на енергия, ниско ниво на отвеждане на топлината спестяват повече от 85% електроенергия по сравнение с лампи с нажежаема жичка и халогенни лампи и удвои срока на експлоатация на натриеви лампи с високо налягане и лампи Hid, посочени по-горе. ⭐ НЕЗАБАВНО ярка : Висококачествен led Ic водача, който гарантира най-добрата производителност, незабавно включване, без светлинни ефекти. ⭐ ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ И годни за РЕЦИКЛИРАНЕ : Ниво на защита на продукта достига Ip67, се използват екологично чисти суровини, не е замърсена, не се излъчва и рециклируеми. ⭐ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Група се регулира от всеки ъгъл, лесен за инсталиране, може да бъде повдигнат, монтирани на стената, идеален за осветяване на магазини, гаражи, заводски цехове, складове, супермаркети, сутерен, изложбени зали, спортни зали и други места. ⭐ ДОБРИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ОТВЕЖДАНЕ на ТОПЛИНАТА : НЛО е с красив външен вид, корпус от лят алуминий под високо налягане, много ребрата отвеждане на топлина от корпуса на лампата, добър ефект на разсейване на топлината, а обектив на КОМПЮТРИ позволява по-ефективно излъчват светлина на Земята.Описание : В нашите led лампи се използват led чипове с висока яркост.Лампата е снабден с корпус от премиум-клас за отвеждане на топлината, предоставящ живота на светодиодите. Всички осветителни тела ще преминат на 24-часов тест на стареене, преди да изпратите от централата, а също и строг контрол на качеството преди доставката, за да се гарантира високото им качество.

Декларирани характеристики