.

WUCHENG Джобно led Огледало за грим, осветителни Тела за Суета, Компактни джобни Огледала за грим, Козметични ръчно Складное led огледало, лампа, огледало (Цвят: черен)

WUCHENG Джобно led Огледало за грим, осветителни Тела за Суета, Компактни джобни Огледала за грим, Козметични ръчно Складное

BGN 17.41

Сума
Налично за поръчка

★ Е десктоп led огледало, с touch screen, което можете да видите отгоре надолу и отпред назад под различни ъгли и във всички посоки ★ Огледало може да се използва като десктоп огледало за чесане на косата.Тава за съхранение може да използвате червило, парфюм, крем за очи, лак за нокти, обеци, пръстени и други малки аксесоари. ★ Стилен и красив, това е перфектният аксесоар за пътуване. ★ 8 вградени led лампи, при слабо осветление удобен грим през нощта. ★ Купи с увереност - ние твърдо вярваме, че с нашите продукти нямат проблеми.Ако не сте доволни от нашите продукти.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.Описание : Име : Трехстворчатое led огледало за грим Брой на светодиодите : 8 бр. захранване : 2 батерии CR2025 (в комплекта не са включени) Тегло на продукта : 0,280 кг Размерът на отвора трехстворчатого огледала : 15,5 * 12,2 * 1,4 виж Материала на продукта : ABS + стъкло Описание на продукта : 1. Това е десктоп led огледало със сензорен екран, на който може да се гледа отгоре надолу и отпред назад под различни ъгли и във всички посоки. Огледалото може да се използва като десктоп огледало за чесане на косата.Тава за съхранение може да използвате червило, парфюм, крем за очи, лак за нокти, обеци, пръстени и други малки аксесоари. Стилен и добре изглеждащ, това е перфектният аксесоар за пътуване. Вградени 8 led лампи, при слабо осветление удобен грим през нощта.Съдържание на пакета : 1 * Десктоп тристранно складное грим огледало с led осветление.

Декларирани характеристики