.

BATDIYOW Регулируеми Палаточные стълбове, Стоманени Пръти за Брезентового навес Къмпинг Взаимозаменяеми комплект от 2 (черен)

BATDIYOW Регулируеми Палаточные стълбове, Стоманени Пръти за Брезентового навес Къмпинг Взаимозаменяеми комплект от 2 (черен)

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Комплект от 2-те продължителността на една летва в сглобени е 75 сантиметраВсяка секция има 15 сантиметра широчина и 0,6 инча в диаметър.За монтаж вие просто трябва да кликнете извор на напрежение и вдавить вътре, за демонтаж просто трябва да тегли от нея.Ако е необходимо дори да свържете два полюса, за да получите по-голяма дължина.Регулируема конструкция позволява лесно да добавяте или премахвате секции в съответствие с вашите нужди.Може да се използва като прът за тента, височина палатки, плажен подслон или за други цели.Комплект от 2-те продължителността на една летва в сглобени е 75 сантиметра.Всяка секция има 15 сантиметра широчина и 0,6 инча в диаметър.За монтаж вие просто трябва да кликнете извор на напрежение и вдавить вътре, за демонтаж просто трябва да тегли от нея.Ако е необходимо дори да свържете два полюса, за да получите по-голяма дължина.Регулируема конструкция позволява лесно да добавяте или премахвате секции в съответствие с вашите нужди.Може да се използва като прът за тента, височина палатки, плажен подслон или за други цели. Материал : Стомана (тръба от поцинкована ламарина). Увеличена дължина : 75 см. Пратката включва : 2 палаткови стълб (10 секции), 1 чанта за съхранение. Брой секции на парче : 5 секции (горната-часова X 1, централни подпори X 3, долни шкафове X 1). Тегло : 1,99 кг. Диаметърът на тръбата : 0,6 инча. за монтаж вие просто трябва да кликнете извор на напрежение и вдавить вътре, за демонтаж просто трябва да тегли от нея.

Декларирани характеристики