.

3 Комплекта за утягивания на талията на панталона, Модни Скоби за панталони Abeillo за утягивания кръста, Sew-Копчета-Игли за джинсового рокля, твърде много свободно раз?

3 Комплекта за утягивания на талията на панталона, Модни Скоби за панталони Abeillo за утягивания кръста, Sew-Копчета-Игли

BGN 1.96

Сума
Налично за поръчка

[Практични и модерни] Ако сте постоянно на загуба с намирането на дънки, които облегают бедрата, тези утяжки за панталони могат да реши този проблем за васВ същото време тези копчета за стягане на панталоните са чудесна декорация на дрехи. [3 Различни Шаблона] В опаковка вие ще получите 3 комплект игли за копчета за дънки, и всеки от тях е проектиран в различен стил.по този начин, тези регулируеми катарами на кръста могат да отговарят на вашите нужди в комбинация с различни дрехи в гардероба си. [Повторно] Тези игли за деним копчета за еднократна употреба, можете да ги извадете и шият други дрехи.Не е нужно постоянно да се купуват дънки / рокля, докато сте худеете, това е много по-добър вариант, отколкото непрекъснато да променям моите дънки. [Качествен материал] Тези скоби за панталони на талията, изработени от висококачествен метал, което прави затягане на колана плътни и издръжливи, и тяхното не е лесно избършете. [Широкото прилагане на] Този утяжелитель копчета за дънки може да се прилага на дънки, рокли, поли, панталони, хавлии за плаж, пелерини и др Копчета на изискания дизайн за шиене и може да се използва като украса на дрехи, раници, тениски, яки костюми, ръбове на джобовете, изделия ръчна изработка и т. [Практични и модерни] Ако сте постоянно на загуба с намирането на дънки, които облегают бедрата, тези утяжки за панталони могат да реши този проблем за вас.В същото време тези копчета за стягане на панталоните са чудесна декорация на дрехи. [3 Различни Шаблона] В опаковка вие ще получите 3 комплект игли за копчета за дънки, и всеки от тях е проектиран в различен стил.по този начин, тези регулируеми катарами на кръста могат да отговарят на вашите нужди в комбинация с различни дрехи в гардероба си. [Повторно] Тези игли за деним копчета за еднократна употреба, можете да ги извадете и шият други дрехи.Не е нужно постоянно да се купуват дънки / рокля, докато сте худеете, това е много по-добър вариант, отколкото непрекъснато да променям моите дънки. [Качествен материал] Тези скоби за панталони на талията, изработени от висококачествен метал, което прави затягане на колана плътни и издръжливи, и тяхното не е лесно избършете. [Широкото прилагане на] Този утяжелитель копчета за дънки може да се прилага на дънки, рокли, поли, панталони, хавлии за плаж, пелерини и др Копчета на изискания дизайн за шиене и може да се използва като украса на дрехи, раници, тениски, яки костюми, ръбове на джобовете, изделия ръчна изработка и т.

Декларирани характеристики