.

Връзки на велосипед верига Uxsiya, 5 Двойки Быстроразъемных Вериги за тежки наем Mater Линк Magic Joint Connector за 8/9/10 степени (Няма стандарт-10-степенна)

Връзки на велосипед верига Uxsiya, 5 Двойки Быстроразъемных Вериги за тежки наем Mater Линк Magic Joint Connector за 8/9/10

BGN 10.75

Сума
Налично за поръчка

[ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ] : Брънка от веригата, изработени от висококачествена стомана, която се състоя фина обработка и прецизионную механична обработкаТой притежава такива характеристики като здравина, издръжливост и защита от корозия. [Гладка повърхност] : Това е брънка от верига полирана и гладка повърхност на полиран, гладки ръбове и няма да навредят на велосипедную верига и спомагат за постепенното вращению верига. [ВИСОКА ЯКОСТ на опън] : Тази велосипедна быстроразъемная ключалката притежава висока якост на опън до 950 кпс, че е практичен и стабилен, подходящ за временно ползване или ремонт на велосипедни вериги. [Висока ИКОНОМИЧНОСТ] : Комплект быстроразъемных пряжек за наем е 5 чифта в опаковка, а цената е ниска.Този незаменим аксесоар за велосипеди.Три вида могат да отговарят на вашите нужди. [ПРЕМИУМ УСЛУГА] : Ако не сте доволни от получения продукт, можете да се обърнете към нас за услугата за връщане.Ако все още имате други въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Верига връзка, изработени от висококачествена стомана, която се състоя фина обработка и прецизионную механична обработка.Той притежава такива характеристики като здравина, издръжливост и защита от корозия.Това е брънка от верига полирана и гладка повърхност на полиран, гладки ръбове и няма да навредят на велосипедную верига и спомагат за постепенното вращению верига.Особености : [ВИСОКОКАЧЕСТВЕН материал] : Брънка от веригата, изработени от висококачествена стомана, която се състоя фина обработка и прецизионную механична обработка.Той притежава такива характеристики като здравина, издръжливост и защита от корозия. [Гладка повърхност] : Това е брънка от верига полирана и гладка повърхност на полиран, гладки ръбове и няма да навредят на велосипедную верига и спомагат за постепенното вращению верига. [ВИСОКА ЯКОСТ на опън] : Тази велосипедна быстроразъемная ключалката притежава висока якост на опън до 950 кпс, че е практичен и стабилен, подходящ за временно ползване или ремонт на велосипедни вериги. [Висока ИКОНОМИЧНОСТ] : Комплект быстроразъемных пряжек за наем е 5 чифта в опаковка, а цената е ниска.Този незаменим аксесоар за велосипеди.Три вида могат да отговарят на вашите нужди. [ПРЕМИУМ УСЛУГА] : Ако не сте доволни от получения продукт, можете да се обърнете към нас за услугата за връщане.

Декларирани характеристики

Material:
Steel
Color:
Silver
Tensile strength:
950 kgf
Options:
for 8/7/6 speed; 9 speed; 10 speed
Quantity:
5 Pairs
Weight:
16 g
Package List:
5 * Pairs of Bike Chain Links :