.

Быстроразъемная табела за универсален статив RAUBAY, Поддържаща плоча за закрепване на камера тип Manfrotto с крепежни винтове 1/4 и 3/8 инча за течна глави, Камери, Фотогра?

Быстроразъемная табела за универсален статив RAUBAY, Поддържаща плоча за закрепване на камера тип Manfrotto с крепежни винтове

BGN 7.49

Сума
Налично за поръчка

【Практичен и здрав】 Благородна QR-плоча от алуминиева сплав идва с винтове 1/4 "и 3/8", които можете да използвате за свързване на повечето камери 【Бързо превключване】 Стандартна быстроразъемная плоча Manfrotto помага на камерата да преминат бързо и монтират на различно оборудване за стрелба, като стативи, рамото закрепване и кардан подвес. 【Обмислен дизайн】 Гумени облицовки за улавяне защитават обзавеждане на вашата камера от всякакви драскотини.Подвижна болт, което предотвратява въртенето, помага за предпазване на устройството от въртене и може да се снима с гърба на быстроразъемной плоча. 【Удобно да се използва】 Канали в долната част на винта, позволяват използването на монета като инструмент за улесняване на завиване, което е удобно.След инсталиране на винт нетъкани материали дупка с гумена запушалка, за да винт не отвалился и не е бил загубен. 【Размери и опаковка】 Дължина : 4,72 инча / 12 см, Ширина : 1,97 инча / 5 см, Височина : 0,43 инча / 1,1 см, Тегло : 90 г, Опаковка : 1/4 "Винт * 1/3/8" винт * 1 丨 Плоча от алуминиева сплав * 1. 【Практичен и здрав】 Благородна QR-плоча от алуминиева сплав идва с винтове 1/4 "и 3/8", които можете да използвате за свързване на повечето камери. 【Бързо превключване】 Стандартна быстроразъемная плоча Manfrotto помага на камерата да преминат бързо и монтират на различно оборудване за стрелба, като стативи, рамото закрепване и кардан подвес. 【Обмислен дизайн】 Гумени облицовки за улавяне защитават обзавеждане на вашата камера от всякакви драскотини.Подвижна болт, което предотвратява въртенето, помага за предпазване на устройството от въртене и може да се снима с гърба на быстроразъемной плоча. 【Удобно да се използва】 Канали в долната част на винта, позволяват използването на монета като инструмент за улесняване на завиване, което е удобно.След инсталиране на винт нетъкани материали дупка с гумена запушалка, за да винт не отвалился и не е бил загубен. 【Размери и опаковка】 Дължина : 4,72 инча / 12 см, Ширина : 1,97 инча / 5 см, Височина : 0,43 инча / 1,1 см, Тегло : 90 г, Опаковка : 1/4 "Винт * 1/3/8" винт * 1 丨 Плоча от алуминиева сплав * 1. Быстроразъемная табела за универсален статив RAUBAY, Поддържаща плоча за закрепване на камера тип Manfrotto с крепежни винтове 1/4 и 3/8 инча за течна глави, Камери, Фотография, Видеозаснемане.

Декларирани характеристики