.

Монтиран на стената lcd телевизор, Наклонен Скоба за закрепване на телевизора Двойно Потолочное планина за телевизора, Регулируема По Височина на Тавана скоба за те

Монтиран на стената lcd телевизор, Наклонен Скоба за закрепване на телевизора Двойно Потолочное планина за телевизора,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

МАТЕРИАЛ - Планина за телевизори, произведени от студено валцувани стоманени, увеличивающей основа и утолщающей летвата за закрепване с помощта на метална самонарезающейся расширительной тръби, което прави скоба за телевизор стабилен и не се тресе, повишава носещата способност и удължава животаСЪВМЕСТИМОСТ - Шкаф за телевизор, подходящ за повечето телевизори с диагонал 22-52 инча, максимално натоварване 60 кг, разстояние между дупките в рамките на 400x330 мм, което е лесно приложим към различните телевизори. УДОБНО гледане -все още загрижени за гледане на телевизия с болки в гърба?Тази поставка за телевизор е с регулируема височина и ъгъл на наклона с помощта на винтове. Регулиране на ъгъла на гледане по всяко време, намаляване на натоварването на гръбначния стълб и подобри гледане на филми.♥ ᴗ ♥)✮✮✮ Този монтиране на стена, по естествен начин съчетано с телевизор, чудесно спестяване на място. ♥ ᴗ ♥)✮✮✮ Удовлетворени на 100% , моля, бъдете сигурни за закупуване на нашата висококачествена поставка за телевизор.Ако имате някакви въпроси, моля, оставете ни съобщение и ние незабавно ще ви отговорим! ✮. МАТЕРИАЛ - Планина за телевизори, произведени от студено валцувани стоманени, рискът се увеличава основа и утолщающее планина за закачалки с метална самонарезающейся расширительной с шнорхел, прави скоба за телевизор стабилен и не се тресе, повишава носещата способност и удължава живота.СЪВМЕСТИМОСТ - Шкаф за телевизор, подходящ за повечето телевизори с диагонал 22-52 инча, максимално натоварване 60 кг, разстояние между дупките в рамките на 400x330 мм, което е лесно приложим към различните телевизори. УДОБНО гледане -все още загрижени за гледане на телевизия с болки в гърба?Тази поставка за телевизор е с регулируема височина и ъгъл на наклона с помощта на винтове. Регулиране на ъгъла на гледане по всяко време, намаляване на натоварването на гръбначния стълб и подобри гледане на филми.♥ ᴗ ♥)✮✮✮ Този монтиране на стена, по естествен начин съчетано с телевизор, чудесно спестяване на място. ♥ ᴗ ♥)✮✮✮ Удовлетворени на 100% , моля, бъдете сигурни за закупуване на нашата висококачествена поставка за телевизор.Ако имате някакви въпроси, моля, оставете ни съобщение и ние незабавно ще ви отговорим! ✮. ♥ ᴗ ♥)✮✮✮ С вашето гърло, че нещо не е така?Търсите поставка за телевизор?Нашата стойка за телевизор, подходящ точно за вас.

Декларирани характеристики

Size:
as shown
Material:
cold rolled steel plate
Scope of application:
22-52 inch TV
Colour:
black
Product weight :
60kg
Pitch angle adjustment :
0-15°
Rotate left and right :
360°
Installation method:
ceiling/wall
Telescopic length :
924-1424mm/36.3-56.0inch
Installation hole distance:
within 400x330MM
Scope of application:
office, living room, balcony, dining room, kitchen
Package Includes:
1 x TV Ceiling Mount:
1 x User Manual:
1 x Mounting Hardware Kit:
一一一一一 ★★★★★ 一一一一一一:
We have a strong service team, our service tenet is customer satisfaction, if you have any questions or comments after receiving the goods, please feel free to contact us! ! ! :