.

Клиновой врата стопор VADO VLTRA, Сверхпрочный Врата стопор От метал и гума, Не Царапающийся, Нескользящие Вратите спирки за домашния офис и търговски център, опаковки ?

Клиновой врата стопор VADO VLTRA, Сверхпрочный Врата стопор От метал и гума, Не Царапающийся, Нескользящие Вратите спирки

BGN 43.31

Сума
Налично за поръчка

【Елегантен външен вид】 - Врата стопор е клиновидную форма, която е подходяща за спиране на врататаНаклон на друго преместена, което се увеличава триенето между вратата и стопором, което го прави противоскользящим. 【Перфектен размер】-Размери приблизително 101x50x32 mm. Са подходящи за врати с разликата до един инч по-долу, или може да се използва на вратата косяке, че вратите не захлопывались. 【Съхранявайте на устойчивостта на вратата】- Нашите врати клиновые прислужници, оборудвани с уникален наклонен дизайн и противоскользящим основание, осигуряват максимална сила на захващане и позволяват твърдо държи на вратата на място.Те са достатъчно издръжливи, за да не се даде на вратата на распахнуться. 【Висококачествени материали】-Гума няма драскотина на подове, стени или врати.По-здрав и издръжлив.Дръжка от неръждаема стомана помага да се предотврати деформация на крилото положение, може да увеличи теглото на стопора.Направете така, че да е лесно да се повиши и се мотаят, когато сменяте позицията или той не се използва. 【Лесна за съхранение на】-Тапата не заемат много място и е подходящ за всички повърхности на пода, като дом, офис, търговски център и така нататък.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : гума + неръждаема стомана Цвят : черен Тегло : около 126 г Характеристики : -Изработен от висококачествена гума и неръждаема стомана, екологично чист, сигурен, здрав и издръжлив. -Нашата врата ограничител подходящи за използване във всички врати на дома, магазина, офиса и училище, като на височина 1,2 инча е идеален за различни размери на пода. -Нашата врата акцент модерен дизайн, работи на всички повърхности, включително дърво, плочки, бетон, мокет и така нататък. -Долната повърхност на крилото на нашия край е гладка и мека, така че той не поцарапает подови настилки във вашия дом или офис. -След използване на нашия отвора на клина той ще спре движението на вашата врата, тогава вашите деца и домашни любимци ще бъде безопасно да се играе в стая, практично и удобно за използване.Пакетът включва : 4 x Врата стопорный клин.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Rubber + Stainless steel
Color:
Black
Weight:
Approx. 126g
Features:
-Made of high-quality rubber and stainless steel material, environmental-friendly, safe, sturdy and durable. :
-Our door stop is suitable for all doors in home, shop, office and school to use, because its 1.2inch high could perfectly fit for a range of floor clearance. :
-Our modern design door stop works on all surfaces, including wood, tile, concrete, carpet and so on. :
-The bottom surface of our door stop is smooth and soft, so it won't scratch the floor in your home or office. :
-After using our door wedge, it will stop your door from moving, then your kids and pets will play safely in the room, practical and convenient to use. :
Package include:
4 x Door Stop Wedge :