.

Плюшено червата nerdbugs - с червата за Величие -Плюшен играчка за органите на дебелото черво/Intestine за лечение IBS, Колит, Крон и подкрепа на Стомашно-чревния тракт Плюшен?

Плюшено червата nerdbugs - с червата за Величие -Плюшен играчка за органите на дебелото черво/Intestine за

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

DOCTOR DESIGNED - да бъде образователни и информативниС МИСИЯ - да научи на приемане и инклюзивности прослава на здраве и благополучие.ПЛЮШЕНИ най-високо качество, ръчна изработка. СИГУРНОСТ проверени по НАЙ-ВИСОКИТЕ стандарти.Червата за величие!-Плюшено орган на червата / дебелото черво Ми харесват твоите черво, и аз не мога да лъжа!Вие, други брюхачи, не може да се отрече.Когато се появи някаква храна, и вие просто искате да опитате всичко, което е в чинията ви, можете проголодаетесь!
. Плюшен мантра нашия Nerdbugs intestine звучи така : Долу на старото и принимай ново!
. Този плюшено червата размер 11 х 10 х 3 инча ще ви освободи от ненужните неща и ще се освободи място за по-големи, по-добри и по-хранителни неща. Идеален подарък за любим човек или студент по медицина!Ще стане чудесен подарък за възстановяване на близък човек в болница или след операция.Ще се превърне в чудесен подарък за хора с IBS, болестта на крон, язвен колит, рак на дебелото черво или на всяка друга хирургическа намеса или заболяване на дебелото черво или на стомашно-чревния тракт.Прекрасен подарък за лекари, медицински сестри, студенти по медицина или на специалисти, любител на науката, както и за завършилите медицинските университети или просто необичайно любим човек в живота си.Идеален за хора от всички възрасти. Разработен в Уисконсин.Въз основа на екип от ботаници. Плюшени органи Nerdbugs - това е весела, ярка, занудная линия награждаван прекрасни, очарователни и забавни плюшени части на тялото, които са също толкова атрактивни и могат да се дарят.Колекция Nerdbugs - той е идеален подарък състав за ентусиасти науката и медицински работници или източник на вдъхновение за създаването на подарък, който ще повдигне настроението на приятел, намиращ се в болница лист, восстанавливающемуся след операция, заболяване или просто сълзи.Нашата мисия е да разпространяват малко доброта и радост, за да озарява живота на хората от класните стаи в до болничната камара.Ние изпращаме нашите плюшени играчки за органите на Nerdbugs по целия свят!. "Аз съм в 26 седмица на бременността и научих, че бъдещето ми дете мультикистозная диспластическая десен бъбрек и двоен ляв бъбрек.Въпреки че и двете пъпки, изглежда, функционира.Тази плюшен бъбрек е купена от сина ми / дъщеря, за да се отбележи отлична работа на бъбреците.

Декларирани характеристики