.

Bettomshin 10 бр. Топки, носещи 0,67 инча/ 17 мм, Топки, като от Прецизен стомана G10, high-performance Стоманени топчета HRC58 ~ 62 с Висока Износоустойчивост за металообработващи машини, ?

Bettomshin 10 бр. Топки, носещи 0,67 инча/ 17 мм, Топки, като от Прецизен стомана G10, high-performance Стоманени топчета

BGN 3.56

Сума
Налично за поръчка

【РАЗМЕРИ】- Диаметър : 17 мм / 0,67 инча; Допуск на диаметъра на : G10 【МАТЕРИАЛ】- Като стомана; Твърдост : HRC58 ~ 62. 【ФУНКЦИЯ】 - Топки от подшипниковой стомана осигуряват точната геометрия и отличен завършек на повърхността. 【ПРЕДИМСТВО】- Като стомана, която има висока якост, добра твърдост и устойчивост на износване, с допълнителното предимство на устойчивост на корозия. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 - Широко приложение за лагери, велосипеди, ролки, чекмеджета, брави и много други приложения. * С отлична устойчивост на корозия осигуряват дълготраен резултат, висока твърдост.Може да се използва във влажна среда, и не се притеснявайте за ръжда. * Кръгла и гладка, без остатъчни чеп, без пукнатини и чипс. * Плътна и стабилна оксидная филм на повърхността на материала, която е устойчива е на въздействието на киселини, основи и корозия и напълно защитава повърхността. * Ще нанесе по-малко щети на машината и удължаване срока на експлоатация, лесен за работа, стандартен размер, не е лесно да се плъзга, по-удобен и бърз за използване.

Декларирани характеристики