.

ANWBROAD 12 ОПАКОВКИ Кутии-Организаторите за обувки с Ароматерапевтической пръчка, Прозрачни Пластмасови Кутии За съхранение на обувки, Штабелируемые, Опаковки за обу?

ANWBROAD 12 ОПАКОВКИ Кутии-Организаторите за обувки с Ароматерапевтической пръчка, Прозрачни Пластмасови Кутии За съхранение

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

✅【Кажете сбогом на елементарно】 кажете сбогом на разбросанной навсякъде обувки и го сложете в тези прозрачни кутии за съхранение на обувките, за да се реши напълно проблемаТова ще бъде много голяма помощ в организирането на вашия тоалетна, коридор и място за съхранение на вещи под леглото. ✅【Добри новини за Sneakerheads】Размерът на тази прозрачни кутии за обувки е 13,78 инча (Д) * 9,84 инча (Ш) * 7,48 инча (В). Подходящ за американския размер до 12 за мъже и 13 жени. Благодарение на това по-голямо пространство за съхранение можете да поставите всички видове маратонки, обувки на ток, балетках, джапанки, сандали и танкетке, включително и къси ботуши. Обувките също не е проблем. ✅【Ясен дисплей】 Кутия за съхранение на обувки изработени от прозрачна устойчива пластмаса, трайни и трайни.Конструкция прозрачен капак ви позволява да видите, че се намира вътре в кутии за обувки, не махате го, така че вие да можете да намерите правилната обувки от пръв поглед.Просто отворете капака и извадете го, спестявайки си време. ✅【Поддържайте свеж аромат】 Идва с ароматерапевтической пръчка, която се поставя в дверную пролука, за обувки и стелажи миришеше свежест и чистота.А голям отдушник осигурява циркулация на въздуха и предпазва от появата на неприятна миризма. ✅ 【Лесен монтаж и полагане на】 Приложен подробен наръчник за експлоатация.Сгъваема конструкция на тази обувки, кутии от 12 опаковки позволява лесно да се събират всяка от тях без никакви инструменти.Също така може да бъде сигурно и лесно се полага, свързваща точки на полето.Когато не се използва, бързо се разгъва за лесно и удобно съхранение с цел пестене на място.Търсите най-добрият начин за съхраняване на голям брой обувки?Това е висококачествена кутия за съхранение на обувки, който си струва на всяка изразходвана за нея монети, защото в нея ще намерите ежедневното решение за най-стилни обувки.Освен това, най-хубавото е, че ще ви хареса в този продукт е, че той е штабелируемую дизайн, който ви спестява повече пространство във вашия апартамент.

Декларирани характеристики