.

Куки за Баня MABEK Задната част на Задвижваната Душ кабини От Неръждаема Стомана Пред Стъклена Врата, Закачалка За Кърпи За Душ S-Образна Форма Закачалка За Халат За Б?

Куки за Баня MABEK Задната част на Задвижваната Душ кабини От Неръждаема Стомана Пред Стъклена Врата, Закачалка За Кърпи За Душ

BGN 20.13

Сума
Налично за поръчка

✯Което ги прави идеални за използване като куки за кърпи в банята, за кърпи за душ, кухненски кърпи или куки за кърпи за герб и т ❤Кука за баня от неръждаема стомана подвешивается директно зад стъклена врата за баня без перфорация. ❤Може да се използва за съхранение на халати, кърпи или четки, които да съхранявате удобно. ❤Му е лесно да се прекъсне, повърхността е гладка и не поцарапает на корпуса и вратата.Тя е безопасна за употреба. ❤ Е приложимо към различни сцени, хола, кухнята, спалнята и на други места с висока практичност. ✯Което ги прави идеални за използване като куки за кърпи в банята, за кърпи за душ, кухненски кърпи или куки за кърпи за герб и т. ❤Кука за баня от неръждаема стомана подвешивается директно зад стъклена врата за баня без перфорация. ❤Може да се използва за съхранение на халати, кърпи или четки, които да съхранявате удобно. ❤Му е лесно да се прекъсне, повърхността е гладка и не поцарапает на корпуса и вратата.Тя е безопасна за употреба. ❤ Е приложимо към различни сцени, хола, кухнята, спалнята и на други места с висока практичност.Материал : неръждаема стомана Цвят : черно, сребро Размер : 16,5 * 2,5 см Характеристики : удобна инсталация Количество : 1бр.

Декларирани характеристики