.

Автомобилните Поставки за напитки в Подстаканнике, 2 бр, Поглъщащ Керамични Подложки с Корк в основата (Сладък духа на Хелоуин)

Автомобилните Поставки за напитки в Подстаканнике, 2 бр, Поглъщащ Керамични Подложки с Корк в основата (Сладък духа на Хелоуин)

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Мярка : Комплекти по 2 Всяка поставка мерки : 2.Размерът е подходящ за почти всички автомобилни подстаканников.(Моля измерете размера на диаметъра на автомобилния поставки за чаши след, преди да купите.Тази автомобилна стойка е подходяща за повечето подстаканников, но някои модели автомобилни подстаканников могат да бъдат по-големи. Впитывающий материал и лесното отстраняване : висококачествена керамика + corkboard основа.Чрез прилагане на специален процес на производство на керамика, тя може лесно да абсорбира капки вода извън чашката.Дръжте автомобилна поставка за чаши суха и чиста.Отстрани влакчета има събиране за по-лесно изваждане.Дизайн на корк основи : Дизайн неплъзгащи корк основите на задната страна на каботажните предпазва колата от надраскване и повреди.Устойчив на потертостям и подобрява стабилността.Стилен модел : Нашите автомобили влакчета, отпечатани екологично чисти и полезни за здравето мастило, с уникален и стилен модел. нетоксични, полезни за здравето и не изчезват.Страхотни подаръци за рожден ден, Коледа, Свети Валентин, украса на автомобил. 0 РИСКА : 100% гаранция за връщане на парите, Ако сте доволни от нашите продукти по някаква причина в продължение на 90 дни, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти за подмяна или връщане на парите. 0 играят на сигурно, поставяне на цели, сега!!.Мярка : Комплекти по 2. Всяка поставка мерки : 2.Размерът е подходящ за почти всички автомобилни подстаканников.(Моля измерете размера на диаметъра на автомобилния поставки за чаши след, преди да купите.Тази автомобилна стойка е подходяща за повечето подстаканников, но някои модели автомобилни подстаканников могат да бъдат по-големи. Впитывающий материал и лесното отстраняване : висококачествена керамика + corkboard основа.Чрез прилагане на специален процес на производство на керамика, тя може лесно да абсорбира капки вода извън чашката.Дръжте автомобилна поставка за чаши суха и чиста.Отстрани влакчета има събиране за по-лесно изваждане.Дизайн на корк основи : Дизайн неплъзгащи корк основите на задната страна на каботажните предпазва колата от надраскване и повреди.Устойчив на потертостям и подобрява стабилността.Стилен модел : Нашите автомобили влакчета, отпечатани екологично чисти и полезни за здравето мастило, с уникален и стилен модел. нетоксични, полезни за здравето и не изчезват.

Декларирани характеристики