.

ZVastt Калъф за iPhone SE 2022, калъф за iPhone SE 2020, калъф за iPhone 8, калъф за iPhone 7, Държач за пръстените на 360 °, Поставка за крака, Магнитно Кола Планина, Мек Силикон Гелевый Гумен ?

ZVastt Калъф за iPhone SE 2022, калъф за iPhone SE 2020, калъф за iPhone 8, калъф за iPhone 7, Държач за пръстените на 360

BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

✅【Вградена околовръстен поставка на 360 °】 Специално разработен за i Phone 7/8 /SE 2022 и 2020 гВграден регулируем на 360 градуса околовръстен притежателя осигурява допълнителна сигурност при изчакване на телефона, а също така може да се използва като поставка за лесно търсене и освобождаване на ръце. ✅【Работа с магнитен автомобилен монтиране】 Конструкция с метална табела в кольцевом держателе за директно закрепване на корпуса на протоколи кола на притежателя.Това е чудесен дизайн за по-лесна навигация по време на шофиране. (Забележка : В комплекта не е включена магнитен кола). ✅【Здрав калъф за i Phone 7/8 / i Phone SE 2022/2020】 Уникален силиконов материал премиум-клас осигурява гладка на докосване, но не се плъзга. гладка гумена повърхност предпазва от пръстови отпечатъци, устойчива на надраскване и не събира въси / мръсотия, както и други силиконови калъфи.Замърсяване на повърхността лесно се премахват със салфетка. ✅【Тънък и защитен】 Плътно прилепнала и осигурява добра защита, без да добавя обем. Изпъкнали уши с диаметър от 1,2 мм и съраунд екран и камера, за да ги предпазва от надраскване.Много добър възглавница от силиконов каучук издържа ежедневно падане, броня и удари. ✅【Изискана тактильная бутон】 Добре обмислен калъф за телефон iphone SE 2022/ i Phone SE 2020 / i Phone 7/8, всяка линия, всеки отвор в детайли плътно към бутони за регулиране на силата на звука, бутон за режим на сън / събуждане и порт за зареждане.Тактилни шапки на бутоните осигуряват отзивчиво допир и лесен достъп. ✅【Вградена околовръстен поставка на 360 °】 Специално разработен за i Phone 7/8 /SE 2022 и 2020 г.Вграден регулируем на 360 градуса околовръстен притежателя осигурява допълнителна сигурност при изчакване на телефона, а също така може да се използва като поставка за лесно търсене и освобождаване на ръце. ✅【Работа с магнитен автомобилен монтиране】 Конструкция с метална табела в кольцевом держателе за директно закрепване на корпуса на протоколи кола на притежателя.Това е чудесен дизайн за по-лесна навигация по време на шофиране. (Забележка : В комплекта не е включена магнитен кола). ✅【Здрав калъф за i Phone 7/8 / i Phone SE 2022/2020】 Уникален силиконов материал премиум-клас осигурява гладка на докосване, но не се плъзга. гладка гумена повърхност предпазва от пръстови отпечатъци, устойчива на надраскване и не събира въси / мръсотия, както и други силиконови калъфи.

Декларирани характеристики